NAUJŲ PRODUKTŲ KŪRIMO TECHNOLOGAS (-Ė) Marijampolė, Kazlų Rūda, Vilkaviškis - UAB „ICECO žuvis“ Darbo pobūdis Naujų žuvies gaminių receptūros kūrimas ir gamybos technologijos tobulinimas; Techninės dokumentacijos rengimas; Technologinio proceso priežiūra ir kontrolė; Žaliavų ir gaminių kokybės kontrolė; Technologinių kortelių, instrukcijų sudarymas; Produktų savikainų ir išeigų skaičiavimas. Reikalavimai darbuotojui Aukštasis maisto pramonės technologo, maisto inžinerijos srities išsilavinimas; Analogiško darbo patirtis maisto gamybos įmonėje (žuvies produkcija -privalumas) ; Geros anglų ir rusų kalbų žinios; Geri kompiuterinio raštingumo įgūdžiai; Kūrybiškumas, savarankiškumas, iniciatyvumas. Darbo vieta - Marijampolėje. Įmonė siūlo Galimybę tobulinti savo žinias ir įgūdžius modernioje, technologiškai pažangioje įmonėje; Motyvuojantį atlyginimą, priklausantį nuo kompetencijos; Visas socialines garantijas; Draudimą nuo nelaimingų atsitikimų. UAB „ICECO žuvis“ UAB "ICECO žuvis" - viena didžiausių augančių žuvies perdirbimo kompanijų Baltijos šalyse. Įmonei priklauso prekiniai ženklai: ZIGMAS, JUNGA. Telefonai pasiteiravimui: 8-343-94214,