No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Gastronomika“

Padavėjas (-a)

7-9 €/val. Į rankas
Vilnius - UAB „Gastronomika“

Darbo pobūdis

Padavėjo darbas pilnu etatu "fine dining" tipo restorane

Reikalavimai darbuotojui

  • Padavėjo darbo patirtis būtina
  • Gebėti aptarnauti anglų kalba
  • Komunikabilumas, sąžiningumas
  • Gebėjimas mandagiai bendrauti
  • Gebėjimas spręsti konfliktines situacijas
  • Patirtis panašaus tipo restorane būtų didelis privalumas

Įmonė siūlo

Transportas

Kelionės į/iš darbo kompensavimas
  • Ambicingą komandą
  • Patyrusius vadovus
  • Nemokamą maitinimą
  • Priedus prie atlyginimo
  • Motyvacines komandines keliones

Atlyginimas

7-9 €/val. į rankas
Atlyginimas prikauso nuo patirties + priedai
UAB „Gastronomika“

UAB „Gastronomika“

Lietuvoje gerai žinomo šefo Liutauro Čepracko restoranas “Gastronomika”, veikianti nuo 2015 m. – nuo pat pirmos atsidarymo dienos Vilniaus kontekste įvardintas kaip aukščiausio lygio „fine dining” su kūrybišku polėkiu ir požiūriu į gastronominę kultūrą.
“Gastronomika”- nėra proginis restoranas, tai gero maisto vieta, kurioje svečiams siūlomas degustacinis meniu, vegetariškas degustacinis bei „a la carte” meniu.
informacija apie UAB „Gastronomika“
1072 €
Vid. atlyginimas bruto
20
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.