No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „Pajūrio arbatos“ offers job:

Company currently have no active job offers

UAB „Pajūrio arbatos“

UAB „Pajūrio arbatos“ susijungia du prekiniai ženklai Formosa ir Yogugu.
Yogugu – pirmieji Lietuvoje savo klientams pasiūlė šviežiai keptus Honkongo burbulinius vaflius, pagardintus geriausiais itališkais ledais bei šviežiomis lietuviškomis uogomis. Ir tai ne vienintelis desertas, čia gaminame Lolly vaflius, itališkus jogurtinius arba vanilinius ledus, kuriuos patiekiame ragelyje arba indelyje pagardindami itališkais priedais, o taip pat nuostabiuosius Flurry ledus bei nepakartojamus ledų kokteilius su taivanietiškais Formosa priedais.
Formosa – pirmasis autentiškos Taivanietiškos burbulinės arbatos (Bubble Tea), dar pasaulyje žinoma kaip “Boba Tea” arba “Pearl Tea”, tinklas Lietuvoje. Šios arbatos paruošimui naudojama šviežiai išvirta arbata, koncentruotos vaisių sultys, sultys, pieno, kakavos milteliai bei pridedami specialūs priedai, pavyzdžiui - tapijokos perlai, želė gabaliukai, baziliko sėklos (beveik visi Formosa gėrimai yra draugiški veganams ir netoleruojantiems laktozės). Be arbatų gaminame ir puikių šerbetinių (grūsto ledo) kokteilių.
Taip pat mūsų įmonių grupei priklauso prekės ženklas Kukuruku
Kurie prieš 10 metų Lietuvos pirkėjams pasiūlė sveiką ir skanų lauko prekybos produktą – šviežias, šiltas kukurūzų burbuoles paskanintas prieskoniais.