No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

IKI Lietuva, UAB offers job:

IKI Lietuva, UAB

Susipažinkime – esame IKI LIETUVA. Tikriausiai esate bent kartą užėję į mūsų parduotuvę – šiuo metu jų šalyje turime virš 235. Tam, kad pirkėjai jose galėtų atrasti platų šviežių ir kokybiškų produktų pasirinkimą, kasdien dirba beveik 5,5 tūkst. IKI svajonių komandos narių. Taip save vadiname ne veltui – esame rinkos inovatoriai, kurie drįsta svajoti ir sukuria tai, ko šiandien dar nėra, bet rytoj taps norma.

Tokius, dabar įprastus dalykus kaip savitarnos kasa, lojalumo kortelė ar prancūziškas batonas parduotuvės lentynoje – visus juos ir dar daugiau pirmieji šalyje pradėjome mes. Šią tradiciją laužyti pasenusius standartus ir nuolat gerinti pirkėjų apsipirkimo patirtį, prasidėjusią prieš 30 metų (tuomet duris atvėrė pirmoji IKI parduotuvė), tęsiame iki šiol. Pavyzdžiui, atidarėme pirmąją Lietuvoje ir Baltijos šalyse autonominę parduotuvę, valdomą dirbtinio intelekto. Pirmieji pirkėjams pasiūlėme išbandyti ir autonominį prekių pristatymą – kai jiems jas atveža automobilis be vairuotojo.

Be to, IKI – ne tik įdomu. Čia jaučiame rūpestį ir galime pasinaudoti įvairiomis papildomomis naudomis. IKI galime dirbti hibridiniu būdu, naudotis net mėnesio trukmės darbostogomis užsienyje ir dalyvauti įvairiuose mokymuose. Kartu švenčiame bendruose renginiuose ir dalijamės moderniu biuru, kurį vadiname IKI namais. Taip pat naudojamės papildomu sveikatos draudimu, nuolaidomis parduotuvėse ir įvairiomis kitomis darbuotojų naudomis. Ne mažiau svarbu – galime lanksčiai planuoti savo karjerą. IKI suteikia galimybes augti ir mokytis, o jei reikia, keisti kryptį, pasimatuoti naujas pozicijas. Be to, IKI galima siekti ir tarptautinės karjeros, nes mūsų tinklas priklauso tarptautinei, Europoje lyderiaujančiai mažmeninės prekybos grupei „REWE“.

Company job ads