No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Ipek Trade“

Pardavėja (-as) - Outlet Pilaitė

Nuo 4,70 €/val. Neatskaičius mokesčių
Vilnius - UAB „Ipek Trade“

Darbo pobūdis:

Klientų aptarnavimas ir konsultavimas visiškai naujoje saldumynų ir užkandžių parduotuvėje SNACK LAND. Darbo vieta "Vilnius Outlet" Pilaitė. Taip pat prekių išdėstymas ir likučių palaikymas, užsakymų į namus paruošimas. Darbas tikrai gali tapti švente, jei tiki tuo, ką darai. PRISIJUNK!

Daugiau apie mūsų prekes -

Mūsų lūkestis Tau:

Tikimės KOMUNIKABILUMO, pareigingumo, savininkiškumo jausmo, pozityvaus mąstymo ir meilės saldumynams!

Ką siūlome mes?

Patirtį ir karjeros galimybes stiprioje ir ilgą patirtį turinčioje organizacijoje. Bendradarbystę, lankščias darbo laiko sąlygas, saviraiškos galimybes - KLAUSOMĖS ir svarstome savo personalo idėjas, bei pasiūlymus. SIŪLOME TIEK PASTOVŲ DARBĄ, TIEK LAIKINĄ DARBĄ SAVAITGALIAIS IR VAKARAIS GRUODŽIO MĖN.

Atlyginimas

Nuo 4,70 €/val. neatskaičius mokesčių
Priklauso nuo turimos patirties ir įgūdžių.
UAB „Ipek Trade“

UAB „Ipek Trade“

UAB “Ipek Trade” valdo prekės ženklą "InoCup", kuris siūlo „maisto išsinešimui“ (food take away) sektoriui skirtas pakavimo prekes. Dirbame su geriausiais šio sektoriaus gamintojais ir siūlome aukščiausios kokybės produkciją. Visada jautėme aistą išskirtinei, PREMIUM klasės prekei, būtent tokios produkcijos ieškodami ir savo partneriams. Lankymasis tarptautinėse horeca prekių parodose ir pažintys su užsienio gamintojais subrendo iki SNACK LAND projekto. Mūsų tikslas įrodyti kad saldainiai, šokoladas, traškučiai ir kiti užkandžiai, bei saldėsiai gali būti sveiki, kokybiški, išskirtinių skonių ir pilni maistinių savybių.
informacija apie UAB „Ipek Trade“
4
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.