No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „IRIS“

Pardavėjas - konsultantas (-ė)

Vilnius, Lentvaris - UAB „IRIS“

Darbo pobūdis

UAB "IRIS" prekybos salone Vilniuje, Savanorių 176 (Norfos bazė), parduodamos įvairaus lygio (nuo ekonominio iki prabangaus) interjero apdailos medžiagos ir santechnika. Pagrindinis pardavėjo darbas - konsultuoti klientus. O kokybiškos konsultacijos virsta pardavimais. Be konsultavimo, pardavėjas rūpinasi ekspozicija, perkainavimais, užsakinėja prekes pagal spec. užsakymus. Inventorizacijos atliekamos kartą metuose. Prekybos salonas kasdien dirba nuo 8 iki 18 val. ir šeštadieniais nuo 10 iki 15 val., todėl taikome suminę darbo laiko apskaitą ir perdirbtas valandas kompesuojame papildomomis poilsio dienomis.

Reikalavimai darbuotojui

Labiausia norėtume, kad kandidatas būtų aktyvus ir paslaugus. Būtų idealu, jeigu dar turėtų interjero medžiagų pardavimo patirties.

Įmonė siūlo

Atlyginimą, kuris susideda iš pastovios dalies ir nuo pardavimų priklausančių priedų. Galimybes koreguotis darbo grafiką, nes visi turime šeimyninių ar visuomeninių įsipareigojimų. Galimybes daryti karjerą (įmonėje galime rasti daugybę pavyzdžių). Galimybes reikštis, rodyti iniciatyvą, realizuoti idėjas. Galimybę įsigyti įmonės importuojamas prekes itin patraukliomis sąlygomis.
UAB „IRIS“

UAB „IRIS“

UAB IRIS savo veiklą pradėjo 1991 metais ir nuo to laiko dinamiškai plečiasi, užsitarnaudama interjero apdailos ir statybinių medžiagų rinkoje patikimo ir atsakingo partnerio reputaciją. Šiandien IRIS yra vienas didžiausių prekybos centrų, o IRIS prekybos salonai įsikūrę visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose (apie 10000m2 prekybinio ploto).
informacija apie UAB „IRIS“
1569 €
Vid. atlyginimas bruto
(3% didesnis už LT vidurkį)
210
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2021 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1123 €
25% uždirba 1123-1469 €
25% uždirba 1469-1877 €
25% uždirba nuo 1877 €