No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „UBARA“

PARDAVIMO PROJEKTŲ VADOVĖ (-AS)

860-1800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „UBARA“

Tai puikus pasiūlymas Jums:

jei Jums svarbi ilgalaikė karjera finansiškai sėkmingame versle, vertingos pažintys, profesionalios darbo priemonės (įskaitant tarnybinį automobilį), sąžiningas atlygis už darbą ir motyvuojantys priedai – mūsų komanda užtikrins tinkamą bendradarbiavimą. UBARA klientai – solidžios, žinomos kompanijos, kurios rūpinasi darbo aplinkos kokybe ir savo darbuotojų gerove. O mes rūpinamės kokybe kasdienybėje: dovanojame jiems emocijas, kurias patiriame ir savo biure. Daugiau šio pasiūlymo privalumų aptarkime susitikimo metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Ilgalaikių bendradarbiavimo santykių su įmonės klientais užtikrinimas, sudarytų sutarčių vykdymo kontrolė ir savalaikis mūsų teikiamų papildomų paslaugų pasiūlymas bei pardavimas. Pagrindinė Jūsų užduotis—nuolatinė solidžių klientų rato plėtra.
Išsamiai apmokysime, pasidalinsime gerąja patirtimi ir jau esamų klientų sąrašu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos aktyvių pardavimų patirties vidutinėms ir didelėms įmonėms; esate puikus derybininkas ir gebate rodyti reikiamą dėmesį kiekvienam klientui, mokate nustatyti prioritetus bei planuoti laiką. Tikimės atsakingo ir savarankiško pardavimų tikslų siekimo bei pozityvaus požiūrio.
Daugelis mūsų klientų- tarptautinės įmonės, todėl anglų k.žinios-būtinos. Neabejojame, kad turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.

Atlyginimas

860-1800 €/mėn. į rankas
UAB „UBARA“

UAB „UBARA“

UBARA – biuro erdvių puoselėtojai. Pasitelkiant inovatyvius ir išjaustus metodus, kuriame darbingą, kūrybišką ir įkvepiančią atmosferą.
UBARA paslaugų spektras platus - prižiūrime biuro erdves, valome dieną ir po darbo valandų, profesionaliai kvepiname, kuriame žaliąsias biuro erdves bei pristatome gyvas gėles.
informacija apie UAB „UBARA“
964 €
Vid. atlyginimas bruto
57
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 500 €
25% uždirba 500-867 €
25% uždirba 867-1037 €
25% uždirba nuo 1037 €