No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „BRASA“

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė) SALONE

1200-1600 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „BRASA“

Pasiūlymas Jums

Atvirai ir nuoširdžiai bendraujantis kolektyvas užtikrins apmokymus ir pagalbą, kai tik jos prireiks. Kokybiški, žinomų prekės ženklų produktai, sąžiningas atlygis, finansinio motyvavimo sistema, modernios ir technologiškai pažangios darbo priemonės ir patogi darbo aplinka. Siūlome ilgalaikę karjerą stabilioje ir finansiškai sėkmingoje įmonėje.
Pasikalbėkime ! Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės

Dirbame 8 val./dieną, nuo 8 arba 9 val.ryto. Jei turite panašaus darbo patirties – tuomet darbo pobūdis bus pažįstamas. Teks įgyti žinių apie mūsų parduodamą produkciją. Tikimės, kad rūpinsitės profesionaliu produkcijos išdėstymu salone ir nuolat rūpinsitės ekspozicija, tvarka, patogumu; pasitiksite, konsultuosite klientus ir parduosite. Mūsų tikslas: kiekvienas svečias – laimingas klientas, nes Brasa įgyvendina kliento lūkesčius!

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms Reguliarūs mokymai
Panašaus darbo patirtis; energija, gera nuotaika, profesionalus bendravimas ir kryptingas rezultato siekimas. Įvertinsime Jūsų žinias apie mažmeninę prekybą; pravers darbo kompiuteriu įgūdžiai. MS Dynamics Navision patirtis – didelis privalumas.
Jei tikitės karjeros – mes tai galime! Siųskite savo CV dabar!

Atlyginimas

1200-1600 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Bazinis atlyginimas priklauso nuo Jūsų patirties ir kompetencijų. Taikome ir labai patrauklią motyvacinę sistemą, kuri leis pasiekti ir dar didesnio atlyginimo.
UAB „BRASA“

UAB „BRASA“

UAB “Brasa” – jau daugiau nei 25 metus žinoma įmonė, pelniusi klientų ir partnerių pasitikėjimą, viena iš rinkos lyderių didmeninėje ir mažmeninėje baldų furnitūros, interjero inžinierinių ir estetinių sprendimų bei aliuminio konstrukcijų prekyboje ir gamyboje. Mūsų vizitinė kortelė – profesionali ir puoselėjama komanda, funkcionalūs, kokybiški, šiuolaikiški produktai bei dėmesys kiekvienam klientui - pagarba, profesionalumas ir atsakomybė. Didžiuojamės, būdami pasaulinės furnitūros rinkos lyderio HAFELE GmbH & Co KG koncerno oficialiais atstovais Lietuvoje. Daugiau apie mus skaitykite mūsų internetinėje svetainėje ir FB puslapyje
Augame, stipriname komandą ir kviečiame naujoką šioms pareigoms:
informacija apie UAB „BRASA“
2245 €
Vid. atlyginimas bruto
(47% didesnis už LT vidurkį)
31
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1992 €
25% uždirba 1992-2354 €
25% uždirba 2354-2652 €
25% uždirba nuo 2652 €