No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „GePo“

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė)

600-800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „GePo“

Pasiūlymas Jums:

Puikūs apmokymai apie produkciją; nuolat didinamas ir tobulinamas gaminamų bei parduodamų produktų krepšelis; patikimų klientų ratas; karjeros potencialas; darbo vieta netoli miesto centro; sąžiningas finansinis atlygis ir motyvavimo sistema, smagios kolektyvo tradicijos. Pas mus jausitės svarbus ir reikšmingas, mes gerbsime Jūsų asmeninius poreikius.
Daugiau šio pasiūlymo privalumų pristatysime pokalbio metu. Siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybių sritys:

Bendradarbiausite su esamais klientais – priimsite jų užsakymus ir pasirūpinsite užsakymų vykdymu; o taip pat plėsite naujų klientų ratą - pristatysite bendradarbiavimo galimybes, teiksite pasiūlymus, sudarysite pardavimo sutartis ir sieksite ilgalaikių verslo santykių. Plačiau aptarsime mūsų susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite aktyvių pardavimų patirties – žinote, kaip numatyti potencialius klientus, kaip su jais susisiekti, kaip susitikti ir susitarti dėl bendradarbiavimo. Jūsų patirtį parduodant telefonu vertinsime ne tik kaip privalumą, bet ir gebėjimą, palengvinantį kasdienę veiklą. Vairuotojo pažymėjimas ir kompiuterinis raštingumas turėtų būti savaime suprantami dalykai. Vertinsime, jei turite patirties dirbat CRM (Odoo). Jei esate aktyvus, savarankiškas, norite atstovauti kompaniją- gamintoją ir užsidirbti – tuomet paskubėkite, siųskite savo CV. Susipažinkime !

Atlyginimas

600-800 €/mėn. į rankas
Bus taikoma premijavimo už rezultatus sistema
UAB „GePo“

UAB „GePo“

UAB “GePo” – jau devintus metus sėkmingai savo veiklą vystanti įmonė – gamintoja. Tiekiame bankomatų ir EKS popierių, kasos juostas, etiketes, lipdukus didžiosioms ir gerai žinomoms įmonėms. Klientai mus gerbia už nepriekaištingą produkcijos kokybę, greitį ir aptarnavimą. Paskaitykite daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Į nedidelę komandą kviečiame naujoką šioms pareigoms:
informacija apie UAB „GePo“
911 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2018 m.