No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Balt Core“

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė)

700-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Balt Core“

Mūsų pasiūlymas:

Esame viena iš nedaugelio įmonių, pasiruošusi priimti ir išmokyti jauną žmogų, norintį pradėti savo karjerą reklamos srityje. Išmokysime visko, ką mokame patys. Siūlome Jums tapti sėkmingu komandos nariu, o vėliau drauge planuoti kitą Jūsų karjeros žingsnį. Žadame patogias darbo sąlygas biure Perkūnkiemyje, visas darbui reikalingas priemones, smagias nedidelės komandos tradicijas, sąžiningą atlyginimą ir įkvepiančią finansinės motyvacjios sistemą.
Pradėkite karjerą pas mus, siųskite savo CV, susipažinkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pagrindinės užduotys:

Karjeros pradžioje apmokysime valdyti potencialių klientų užklausas: profesionaliai priimti užklausas, išsiaiškinti poreikį, formuoti pasiūlymus ir parduoti mūsų paslaugas. Taip pat planuojame, kad aktyviai plėsite naujų klientų ratą ir prisidėsite prie didesnių projektų valdymo. Realias karjeros perspektyvas norėtume aptarti pokalbio metu.

Tikimės, kad:

Turite aktyvių pardavimų įgūdžių ir patirties (nebūtinai spaustuvėje/ reklamos srityje), puikiai kalbate ir rašote lietuviškai; susikalbėtumėte su užsienio klientais anglų kalba; MS Office paketo programos Jums įprastos, turite vairuotojo pažymėjimą. Būtų šaunu, jei mokėtumėte planuoti savo laiką, profesionaliai mokėtumėt bendrauti su klientais tiek gyvai, tiek telefonu. Jei manote, kad esate pozityvi, charizmatiška asmenybė, ambicingai siekianti rezultato- norime susitikti kuo greičiau. Siųskite CV dabar !

Atlyginimas

700-1200 €/mėn. į rankas
taikoma sąžininga motyvacijos sistema
UAB „Balt Core“

UAB „Balt Core“

UAB “Balt Core” - reklamos projektavimo ir gamybos įmonė, sėkmingai veikianti jau bene dešimtmetį. Teikiame savo klientams kokybiškas grafinio dizaino, spaudos (ofsetinė, skaitmeninė, plačiaformatė), reklamos projektavimo, maketavimo ir gamybos paslaugas. Gaminame iškabas, nestandartinius reklamos gaminius, suderiname išorinę reklamą su savivaldybe. Mes atvaizduojame verslo sėkmę spaudoje!
Sužinokite apie mus daugiau internetinėje svetainėje ir Facebook
Į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms: