No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
CVB client

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė)

1000-2000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Pinigų klubas“

Mūsų pasiūlymas Jums

Kviečiame ilgalaikei karjerai į nedidelę, augančią profesionalų komandą. Suteiksime patogias ir lanksčias darbo sąlygas, galimybę dalį laiko dirbti iš namų, visas reikalingas darbo priemones, profesionalų įvedimą į darbą ir galimybę realizuoti geriausias savo idėjas. Žadame komandos palaikymą, sąžiningą atlyginimą, finansinės motyvacijos sistemą ir gerovės paketą pagal Jūsų pageidavimus (sveikatos draudimas, gyvybės draudimas ar pan.).
Kviečiame siųsti savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe aktyviai plėsite klientų ratą – atsakysite į potencialių klientų užklausas, informuosite apie mūsų teikiamas paslaugas, išsiųsite pasiūlymus, sudarysite sutartis, pristatysite paslaugas naujai įsteigtų įmonių vadovams, ruošite bendradarbiavimo sutartis, pasirūpinsite mūsų reklama soc.tinkluose, bendradarbiausite su partneriais, padedančiais profesionaliai paruošti reklamą, ir taip kryptingai sieksite pajamų bei pelno didinimo. Žinoma, informaciją saugome CRM. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos pardavimo vadybininko darbo patirties, didžiuojatės savo gebėjimu derėtis, bendraujate profesionaliai, dirbate savarankiškai, esate pozityvus, tinkamo rezultato siekiantis žmogus ir nuolat tobulinate savo įgūdžius bei turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą. Užsienio kalbų (rusų, anglų) žinios padės bendraujant su užsienio klientais.
Išbandykite save finansų srityje - rezultatas Jus gali nudžiuginti. Siųskite savo CV tiesiog dabar, susipažinkime!

Atlyginimas

1000-2000 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius – atlyginimas bandomuoju laikotarpiu, antrasis - potencialiai atlyginimas su priedais už pasiektus rezultatus
CVB client

MB „Pinigų klubas“

MB “Vilniaus buhalterių grupė” – tai jau dešimtmetį sėkmingai veikianti buhalterinių paslaugų įmonė, teikianti profesionalias buhalterijos paslaugas mažam ir vidutiniam verslui. Esame patikimi, aukščiausia kvalifikacija ir ilgamete patirtimi pasižymintys savo srities profesionalai, sukaupę ilgametę buhalterinės apskaitos, mokesčių konsultacijų, finansų valdymo, įmonių steigimo ir pardavimo, virtualaus biuro bei juridinių paslaugų patirtį. Rūpinamės savo darbuotojų gerove ir nuolatiniu tobulėjimu. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Stipriname komandą ir kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie MB „Pinigų klubas“
2511 €
Vid. atlyginimas bruto
(65% didesnis už LT vidurkį)
2
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2023 m.