No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Heksimus“

PARDAVIMŲ ADMINISTRATORIUS (-Ė)

600-900 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Heksimus“

Kviečiame Jus į

profesionalią, vienas kitą palaikančią komandą. Esame sąžiningi bei nuoširdūs su klientais ir darbuotojais, dirbame patogiai įrengtame biure, pasitikime kiekvienu komandos nariu, didžiuojamės pasiekimais ir finansinės motyvacijos sistema bei rūpinamės karjera. Apie papildomas naudas ir gerovės paketą – susitikimo metu.

Susipažinkime – siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybės ir užduotys:

Reikės užtikrinti pagalbą pardavimų projektų vadovams viešųjų ir komercinių pirkimų srityje; sisteminti gautą informaciją iš prekių bei paslaugų gamintojų; administruoti pardavimo sutartis; rūpintis kitų susijusių pardavimo dokumentų administravimu (priėmimo-perdavimo aktai, sąskaitos-faktūros, transporto dokumentai); užsakyti reikiamus produktus iš įmonės tiekėjų; vykdyti skolininkų prevenciją, paskirstyti gautas prekes atsakingiems už projektus asmenims; registruoti garantinius įsipareigojimus vidinėje sistemoje; įsisavinti bendrąsias žinias apie kompanijos parduodamus produktus bei teikiamas paslaugas bei kita.

Tai puiki galimybė Jums, jei:

Norite įgyti vertingos patirties itin palankioje jaunam žmogui aplinkoje; esate nuovokus, greitos orientacijos darbuotojas, dirbate kruopščiai, atsakingai. Tikimės, kad esate pozityviai nusiteikęs; gebate planuoti savo laiką.

Atlyginimas

600-900 €/mėn. į rankas
UAB „Heksimus“

UAB „Heksimus“

UAB „Heksimus“ ¬– tai jaunų profesionalų komanda, kurios veiklos filosofija – malonu dirbti. Įmonė daugiau nei dešimtmetį teikia kokybiškas IT paslaugas geriausiomis kainomis, kiekvieną savo klientą vertindama kaip ilgalaikį verslo partnerį; be to, įmonė investuoja į savo darbuotojus, kurie su malonumu klientams kuria paslaugas.

Didžiausia vertybė – žinojimas, jog vienintelis būdas tapti patikimais IT partneriais yra kokybiškų paslaugų teikimas, nuolatinis darbuotojų žinių gilinimas, lankstumas ir ypatingas dėmesys klientams. O svarbiausia – malonus bendravimas.
Daugiau apie kompaniją:
Šiuo metu įmonė plečiasi, todėl į komandą kviečiame naujoką šioms pareigoms: