No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Pardavimų vadovas (-ė) pritraukimų komandoje

Vilnius - Telia

Mes esame

„Telia“ pritraukimo komandai ieško B2B pardavimų specialisto (-ės), kuris (-i) sustiprintų komandą savo talentu ir patirtimi. Aš esu Vadimas Staniulėnas – „Telia“ Verslo centrų ir klientų pritraukimo komandos vadovas. Mūsų komandą sudaro unikalūs ir talentingi žmonės. Jei terminai „pardavimų žvėris“, „nesustabdomas“ - apie tave, tai reiškia, kad laikas ir tau tapti mūsų komandos nariu.

Tavo naujas iššūkis?

Šią darbo vietą skiriame pardavimų vadovui. Kaip ir kiekvienas mūsų pardavimų vadovas, klientams jis bus dėmesingas, sugebės išryškinti ir pateikti jų poreikius atitinkančius pasiūlymus.

Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia tavo darbo sritis –telekomunikaciniai sprendimai (fiksuoto ir mobilaus ryšio technologijos) ir IT (serveriai (fiziniai/virtualūs/CLOUD, WI-Fi, LAN įranga, darbo vieta).

Esi geras pardavėjas, bet neturi gilių žinių IT srityje, ne problema. Tau bus pasiekiamas visas mūsų produktų ir paslaugų portfelis bei kompetentinga pagalba (techninė, finansų, teisinė kompetencija).

Čia komandinė dvasia tokia stipri, kad nuolat būsi tarp linksmų bičiulių, kurie padeda ir linki sėkmės. Kolegų tikrai netruks, nes keliame didelius tikslus ir jų siekiame bendromis jėgomis.

Koks esi Tu?

Esi atsakingas (-a), komunikabilus (-i), mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Su klientais labiau patinka bendrauti ne telefonu, o susitikus. Esi, savarankiška, nepriklausoma ir labai veržli asmenybė, tuo pat metu esi komandos žaidėjas (-a), kuriam artima įtraukianti komandinė dvasią. Labai vertinu ryžtą siekti rezultatų, smalsumą ir kūrybiškumą.

Tavo asmenybė:

  • Smalsus (-i) ir veiklus (-i)
  • Orientuotas (-a) į rezultatus „pardavimų žvaigždė“
  • Atsakingas (-a)
  • Bendradarbiaujantis ir supaprastinantis (-i) tai, kas sudėtinga
  • Linksmas (-a), komandos žmogus, žvelgiantis (-i) pozityviai
  • Atviras (-a)iššūkiams
  • Noriai ir greitai mokaisi naujų dalykų



Tavo patirtis:

  • Pardavimų srityje
  • sugebate įžvelgti verslo potencialą ten, kur 90% kolegų jo nepastebėtų
  • puikiai gebate užmegzti ir palaikyti santykius su įmonių aukščiausio lygmens vadovais bei savininkais;
  • Esate orientuotas (-a) į klientą ir rezultatus, imlus, pozityvus ir siekiate tobulėti
  • Puikūs bendravimo įgūdžiai lietuvių kalba (pageidautina ir anglų kalba)
  • IT srityje, telekomunikacijų (fiksuoto ir mobiliojo ryšio tinklų) srityje
  • Vairuotojo pažymėjimas (B)

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu arba rašyk man
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Telia

Karjera ir darbo galimybės

Domiesi technologijomis ir ieškai įdomių karjeros perspektyvų? „Telia“ rasi tai, ko nėra niekur kitur: įspūdingą pozicijų įvairovę ir galimybę išbandyti save skirtingose srityse. Nuo klientų aptarnavimo iki ateities inovacijų kūrimo visai Lietuvai ar Skandinavijos šalims – turime virš 500 unikalių darbo pozicijų, tad galimybių įvairovė laukia tavęs.

Kurk pokyčius

Prisijunk prie „Telia“ ir kurk reikšmingus pokyčius bei technologinius proveržius – turėsi galimybę prisidėti prie išskirtinių ar nacionalinės reikšmės projektų ir bendradarbiauti su tarptautinėmis ir vietinėmis profesionalų komandomis. Visoje „Telia Company“ dirba daugiau nei 20 tūkst. kolegų, o mūsų komandą vien Lietuvoje sudaro beveik 3 tūkst. specialistų!

Kultūra ir augimo galimybės

Kad ir ką dirbsi „Telia“, čia galėsi tobulėti visapusiškai ir dirbti savo ritmu, nes mes nuolat investuojame į darbuotojų augimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį ir darbo aplinkos gerinimą.


Plačiau - telia.lt/karjera
information about Telia
1944
Number of employees
>100 mln. €
Revenue 2022 y.