No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „SOSCREDIT“

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė)

800-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „SOSCREDIT“

Verta tapti mūsų komandos nariu, nes:

First finance -tai atsidavusi, šauni profesionalų komanda, bendradarbiaujantis vadovas; šiuolaikiškos darbo priemonės, efektyviai organizuojamas adaptacijos laikotarpis naujam kolegai, ilgalaikės karjeros perspektyvos, šaunios kolektyvo tradicijos ir galimybė lanksčiai planuoti darbo laiką – ko gero, tai rimtos priežastys apsvarstyti galimybę tapti FirstFinance komandos nariu. Tikime, kad įvertinsite sąžiningą finansinės motyvacijos sistemą, kurią detaliai aptarsime pokalbio metu.
Nedvejokite- sužinokite daugiau, siųskite C.V., o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos:

Aktyvūs įmonės teikiamų paslaugų pardavimai B2B segmentui ir fiziniams asmenims, siekiant nuolat didinti paslaugų portfelį ir klientų ratą: naujų klientų/partnerių paieška; komercinių pasiūlymų teikimas, derybos, sandorių suderinimas su notarais, vertintojais. Taip pat turėsite galimybę parduoti klientams, kurie kreipiasi tiesiogiai.

Lauksime Jūsų, jei:

Turite panašaus darbo patirties, išmanote finansų sritį, žinote finansinius įrankius (lizingas, faktoringas, paskolos ir pan.), turite derybų įgūdžių, gebate analizuoti duomenis ir profesionaliai vertinti kliento mokumo rizikas, parduodamas (-a) jaučiatės patogiai ir džiaugiatės kiekviena galimybe uždirbti daugiau.
Manome, kad profesionalaus bendravimo įgūdžiai – privalomas įgūdis, o anglų k. žinios praverstų. Neabejojame, kad turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.

Atlyginimas

800-1500 €/mėn. į rankas
UAB „SOSCREDIT“

UAB „SOSCREDIT“

First Finance yra UAB “SOSCREDIT” prekinis ženklas, sukurtas siekiant siūlyti inovatyvius finansavimo sprendimus ver-slui. Siūlome verslui 4 skirtingus paskolų tipus: faktoringas (sąskaitų finansavimas); paskolos su nekilnojamojo turto įkeitimu; paskolos su automobilio įkeitimu; paskolos apyvartinėms lėšoms.
Mūsų misija - pasiūlyti verslui paprastesnes ir lankstesnes, nei tradicinės finansų įstaigos, finansavimo sąlygas. Puoselėjame ilgalaikio bendradarbiavimo principus. Suteikdami verslo įmonėms galimybę skolintis, prisidedame prie verslo skatinimo Lietuvoje.
Sužinokite apie mus daugiau:
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms: