No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Evitransa“

Pardavimų vadybininkas

800-3000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Evitransa“

Darbo pobūdis

Prekybos vystymas, Bendravimas su klientais (Norvegija, Švedija, Suomija ir kitos šalys), Klientų paieška, Produktų pristatymas ( telefonu/internetu/Atvykus pas Klientą ) Derybų vedimas, pasiūlymų rengimas, susitikimų organizavimas, Santykių su esamais klientais palaikymas.

Reikalavimai darbuotojui

Puikūs bendravimo ir derybų įgūdžiai, Nebijoti bendrauti su užsienio kompanijomis, Darbo patirtis pardavimų srityje, Skardinės produkcijos išmanymas (būtų privalumas), Puiki anglų kalba(Privaloma), rusų, lenkų kalba (būtų privalumas), Pozityvumas ir noras dirbti ir uždirbti.

Įmonė siūlo

Siūlome fiksuotą atlyginimą + procentai už parduotus gaminius. Puikų kolektyvą, darbo vietą ne miesto centre( visada bus kur pastatyti automobilį), stabilų darbo grafiką ir kita..

Atlyginimas

800-3000 €/mėn. į rankas
Fiksuotas ir priedai už pardavimą.
UAB „Evitransa“

UAB „Evitransa“

Skardos lankstymas pagal individualius užsakymus,nestandartiniai gaminiai iš skardos pagal jūsų pageidavimą. Užsakymai priimami Vilniuje, visoje Lietuvoje ir Europoje. Užsakytus skardos gaminius pristatome į bet kurį Lietuvos ar Europos miestą. Teikiame montavimo ir konsultavimo paslaugas.

Skardos lankstymas reikalingas beveik kiekvienam statomam arba restauruojamam namui, kadangi iš skardos gaminama gausybė baigiamųjų detalių, o kartais taip pat ir stogas ar kitos namui būtinos dalys. Dėl šių priežasčių tiesiog privaluišsiaiškinti daugiau apie skardos lankstinius, jų kainas bei kur daugiau apart stogo ir baigiamųjų detalių galima ją panaudoti.
informacija apie UAB „Evitransa“
2
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2018 m.