No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“

Pardavimų vadybininkas Visagine

743-1100 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Visaginas - AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“

Darbo pobūdis

Mes – „Lietuvos draudimas“. Esame tie, kuriems rūpi gražesnė ateitis ir kurie nuoširdžiai tiki, kad ji yra įmanoma. Ir tam mums reikia geriausios komandos. Tokios, kuri atidaro duris, kai rankose neši tris puodelius kavos, o galvoje – dešimtį beprotiškų idėjų. Dar – džiaugiasi tavo pergalėmis ir tyliai palaiko jų laukiant. Nes noras laimėti yra mūsų bendras varikliukas visur – nuo kasdienio projekto iki buvimo rinkos lyderiais. Nesame superherojai, tačiau kasdien į darbą einame su jausmu, kad galime daug.

Jei trumpiau – profesionaliai žiūrime į darbą ir gerai jaučiamės savo darbo vietoje. Tačiau tikime, kad su dar vienu šeimos nariu tapsime dar stipresni. Ar prisijungsite prie mūsų?

Šiuo metu į savo komandą kviečiame Pardavimų vadybininką Visagine. Jei mėgstate bendrauti, mokate parduoti (arba norite išmokti) ir kasdien tai darote vis geriau, o adrenalinas siekiant pergalių Jums – tikras vitaminas, tuomet mes ieškome būtent Jūsų. Šioje pozicijoje darbo laikas nuo pirmadienio iki penktadienio ir nuo 8 - 17 val.

Į kokį darbą kasdien eitumėt noriai? Tikimės, kad į tokį, kuriame:
  • Aktyviai ir efektyviai skambinsite telefonu
  • Nuoširdžiai rūpinsitės mūsų klientais
  • Tobulėsite ir tapsite draudimo produktų ekspertais

Jei taip įsivaizduojate savo darbo dieną, tuomet iš Jūsų tikimės, kad:

  • Draudimo sritis Jums yra nuoširdžiai įdomi
  • Gebate parduoti telefonu
  • Procesas Jums – svarbu, tačiau visuomet siekiate geriausių rezultatų

O mums bus svarbu Tavo:

  • Sveikata: sveikatos draudimas, nelaimingų atsitikimų draudimas, programa „Jaučiuosi gerai“ emocinei ir fizinei sveikatai palaikyti.
  • Darbo ir poilsio balansas: hibridinis darbo modelis ir daugiau atostogų ( „Sveikadieniai“, „Katino dienos“ ir „Darbostogos“)
  • Finansinė gerovė: nuolaidos draudimo produktams, 200 eur nuotolinės darbo vietos gerinimui
  • Tobulėjimas: asmeninės mokymosi, naujokų įvedimo programos
  • Savirealizacija: individualus karjeros planavimas ir neribotos galimybės (per 2021 metus 90 darbuotojų padarė vidinę karjerą), pripažinimo renginiai.

Atlyginimas? Jį sudaro dvi dalys: pastovi 743 Eur (neatskaičius mokesčių) ir priedas už pasiektus pardavimų rezultatus. Vidutiniškai per mėnesį darbuotojas uždirba 1100 Eur (neatskaičius mokesčių), tačiau priedo dydis, taigi ir atlyginimas, neribojamas ir priklauso nuo paties darbuotojo.

Jei turi papildomų klausimų, drąsiai skambink tel. Konfidencialumą garantuojame. Taupydami Tavo ir savo laiką, informuosime tik atrinktus kandidatus.
Paskubėk – atranką pradedame ir užbaigiame nepriklausomai nuo skelbimo galiojimo laiko.

„Lietuvos draudimas“ - Geriausias darbdavys

Atlyginimas

743-1100 €/mėn. neatskaičius mokesčių
AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“

AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“

Esame didžiausia draudimo įmonė Baltijos šalyse, Lietuvos draudimo rinkos lyderė. Kasdien rūpinamės klientų saugumu ir užtikriname jų gyvenimo kokybę atsitikus nelaimei. Siekdami įgyvendinti šiuos įsipareigojimus klientams, nuolat augame ir plečiamės. Į savo komandą kviečiame profesionalius, iniciatyvius, siekiančius tobulėti ir nebijančius iššūkių darbuotojus.
informacija apie AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“
3357 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
976
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2028 €
25% uždirba 2028-3060 €
25% uždirba 3060-4045 €
25% uždirba nuo 4045 €