No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Robin Jobs“

PERSONALO ATRANKOS SPECIALISTAS, -Ė (VOKIEČIŲ KALBA)

1100-1400 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „Robin Jobs“

Darbo pobūdis

UAB Qbis yra tarptautinė įdarbinimo agentūra, padedanti lietuviams, latviams, portugalams, rumunams, slovakams ir vengrams įsidarbinti Nyderlanduose, Belgijoje ir Vokietijoje, nemokant jokio įdarbinimo mokesčio. Kiekvienais metais mes atrenkame šimtus kandidatų darbui užsienyje ir daugelis jų sėkmingai dirba iki šiol. Plėsdami veiklą ir megzdami naujus ryšius su partneriais, ieškome naujo komandos nario ilgalaikiam bendradarbiavimui.

Kartu su kitais komandos nariais jūs turėsite suprasti įvairių darbo sričių specifiką ir darbuotojams keliamus reikalavimus, atrinkti geriausiai tinkančius darbuotojus į kvalifikuotas ir nekvalifikuotas darbo vietas Vokietijoje. Atrinktiems kandidatams padėsite organizuoti kelionę į užsienį ir palaikysite ryšį su išvykusiais darbuotojais.

Reikalavimai darbuotojui

  • Puikios vokiečių kalbos žinios (tiek žodžiu, tiek raštu).
  • Gebėjimas dirbti komandoje;
  • Geri bendravimo įgūdžiai;
  • Gebėjimas suprasti darbdavio ir darbuotojo lūkesčius;
  • Gebėjimas prisitaikyti prie greitai besikeičiančių aplinkybių.

Įmonė siūlo

Qbis siūlo iššūkių kupiną ir nemonotonišką darbą, kuriame darbuotojo motyvacija ir iniciatyva yra labai vertinama. Jūs dirbsite nedidelėje įmonėje, kuri skatina draugišką bei laisvą bendravimą ir palaiko glaudų ryšį su daugiau nei 2000 Nyderlanduose ir Vokietijoje dirbančių darbuotojų.

Atlyginimas

1100-1400 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Robin Jobs“

UAB „Robin Jobs“

Qbis įdarbinimo agentūra nemokamai padeda įsidarbinti Olandijoje darbuotojams iš Lietuvos ir Latvijos. Siūlomi darbai gali būti maisto ar metalo pramonės, statybų, logistikos, informacinių technologijų arba žemės ūkio srityje.