No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Picų kepėjas (-a)

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „Kaštonų bulvaras“

Darbo pobūdis

Picų kepėjo darbas vasaros sezonu lauko terasoje. Svarbus tiek greičio, tiek kokybės išlaikymas. Be abejonės, apmokysime ir duosime erdvės įsivažiavimui. Jūsų taip pat laukia plotmė tobulėjimui ir kvalifikacijos kėlimui.

Reikalavimai darbuotojui

Gebėjimas susikaupti ir atlikti darbą kokybiškai. Neteršti darnios aplinkos pykčiu ir spekuliacijom. Mintinai žinoti gamybos procesą. Prireikus būti lanksčiam darbo grafike ar nenumatytose situacijose. Mėgti maistą, jį ragauti ir komandiškoj atmosferoj ieškoti geriausio galimo darbo našumo varianto.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms Nemokamas maitinimas Įdomią patirtį, jaukią atmosferą, naują žiūrą į gastrokultūrą, stabilumą.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas

UAB „Kaštonų bulvaras“

„Švyturys BHouse“ – didelis įvykis mums ir Lietuvos gastrokultūrai. Stipriai ruošiamės, kad jau vasaros pradžioje ši nauja vieta taptų tikru centru visiems, vertinantiems įvairias maisto kultūras, norintiems pažinti aludarystės procesus ir išgirsti tai, kas Lietuvos scenose yra geriausio.
Erdvios patalpos, šiuolaikiškas interjeras, scena gyviems pasirodymams, talentingi virtuvės šefai ir naujienos tiesiai iš daryklos.
See all ads of this company (3)
informacija apie UAB „Kaštonų bulvaras“
1121 €
Vid. atlyginimas bruto
33
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 842 €
25% uždirba 842-1029 €
25% uždirba 1029-1470 €
25% uždirba nuo 1470 €

You also might be interested in: