No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Jungtinė centrinė kredito unija

PINIGŲ PLOVIMO PREVENCIJOS ATITIKTIES PAREIGŪNAS (-Ė) (hibridinio darbo modelis)

2200-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - Jungtinė centrinė kredito unija
Susipažinkime, mes esame KREDA - 14 kredito unijų grupė, kurią vienija bendri tikslai, projektai bei vertybės. Didžiausia motyvacija bei įkvėpimo šaltinis mums yra žmonės, kuriuos sutinkame kasdien.

Šiandien čia tikimės sutikti ir prie mūsų komandos pakviesti prisijungti PINIGŲ PLOVIMO PREVENCIJOS ATITIKTIES PAREIGŪNĄ (-Ę), kuris (-i), kaip ir mes vertina atsakingumą, kasdien siekia užsibrėžtų tikslų, bei norėtų dirbti skaidrioje, bendruomeniškoje ir tvarioje organizacijoje:

Tavo pagrindinės užduotys bus:

  • Atlikti KREDA grupės klientų piniginių operacijų stebėseną (realaus laiko ir retrospektyviąją), vykdyti vidinius tyrimus susijusius su finansinėmis sankcijomis, pinigų plovimu ir teroristų finansavimo prevencija.
  • Atlikti dokumentų analizę.
  • Vertinti rizikas susijusias su finansinėmis sankcijomis, pinigų plovimu ir teroristų finansavimu.
  • KREDA grupės narių konsultavimas finansinių sankcijų, pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos klausimais.

Tau prireiks:

  • Darbo patirties ir žinių. Tikimės, kad Tu turi ne mažiau nei 1 metų sėkmingos darbo patirties finansinių sankcijų arba pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos srityje.
  • Išsilavinimo. Mums svarbu, jog būtum baigęs (-usi) aukštąjį mokslą (teisės, ekonomikos arba finansų srityse).
  • Asmeninių savybių ir kitų kompetencijų . Analitikos kritiškai vertinant bei analizuojant dokumentus; Gebėjimo teikti išvadas ir pasiūlymus; Lietuvos Respublikos pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymų ir kitų susijusių teisės aktų išmanymo.
  • Patirtis finansinių sankcijų srityje – tai būtų Tavo privalumas.

Mes Tau siūlome:

  • Pasirinkimo laisvę. Tu pats rinksiesi darbo pradžios ir pabaigos laiką, darbo vietą - iš namų ar iš ofiso, šalį iš kurios norėtum dirbti darbostogų metu.
  • Komandą. Sakysite, kad komandas turi visi. Sutinkame! Tačiau tokios atviros, profesionalios, draugiškos, jaukios, ambicingos, motyvuotos, vieningos ir saldumynus mėgstančios daugiau niekur nerasite.
  • Rūpestį sveikata. Sveiki ir laimingi mūsų žmonės yra kasdieninė mūsų siekiamybė, todėl sveikatos draudimas jiems – būtinas.
  • Asmeninį tobulėjimą. Kasdien augame mokydamiesi vieni iš kitų, patys kuriame savo organizaciją, švenčiame pergales, o pralaimėjimus vertiname kaip vertingas pamokas.

Atlyginimas

2200-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Motyvuojantys priedai už pasiektus rezutatus.
Konkretus atlygis priklausys nuo Tavo darbo patirties, kompetencijos.
Jungtinė centrinė kredito unija

Jungtinė centrinė kredito unija

Mes nesame tik dar viena finansinė įstaiga, nors finansinės paslaugos ir yra mūsų verslo pagrindas. Su pasididžiavimu sakome, kad esame 14 kredito unijų grupė, kurią vienija bendri tikslai bei projektai, padedantys augti ne tik mūsų nariams, bet ir mums patiems.

Didžiausia mūsų vertybė ir mūsų motyvacijos bei įkvėpimo šaltinis yra žmonės. Tikime, kad kiekvienas sutiktas žmogus, kaip ir kiekviena patirtis, daro įtaką tam, koks tu būsi ateityje. Todėl kasdien dirbame taip, kad kiekvienas, pažinęs mus, jaustųsi ypatinga mūsų ypatingos bendruomenės dalimi.

Norėtum KREDA pažinti iš arčiau? Žvilgtelk į mūsų darbo pasiūlymus ir parašyk! Galbūt nauja Tavo sėkmės istorija prasidės būtent čia!


informacija apie Jungtinė centrinė kredito unija
3882 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
40
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 3180 €
25% uždirba 3180-3645 €
25% uždirba 3645-4481 €
25% uždirba nuo 4481 €