No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Pirkimo užsakymų komandos praktikantas(-ė)

Vilnius - Telia

Mes esame

Šiuo metu ieškome pozityvaus, iniciatyvaus ir ambicingo praktikanto darbui finansų padalinio pirkimo užsakymų komandoje. Priimsime naują narį į draugišką profesionalų komandą, iš kurios galima mokytis ir tobulėti kartu, kuri nuolat ieško pažangių efektyvinimo būdų, optimizuoja savo darbą išsikeldama naujus projektus ir juos įgyvendindama, moka džiaugtis pasiektais rezultatais ir pozityviai žvelgia į rytojų.

Pagrindinės tavo/praktikos užduotys/atsakomybės:

  • Pirkimo užsakymų kūrimas ir administravimas, sąskaitų faktūrų administravimas, mokėjimų informacijos pateikimas ir įrašų įvedimas į apskaitos programinę įrangą, pirkimo procesų tobulinimas, pagalba kolegoms, dalyvavimas darbiniuose projektuose, stiprinant bendradarbiavimą tarp komandos narių ir kitų įmonės kolegų.

Koks esi Tu?

  • Jei esi paskutinių kursų studentas (-ė) ekonomikos/ finansų/ verslo vadybos srityje - tuomet kviečiame TAVE prisijungti prie mūsų komandos ir savo talentus bei gabumus panaudoti kuriant pridėtinę vertę klientams ir kompanijai.
  • Tikimės, kad Tu gebi struktūrizuoti ir analizuoti informaciją, turi puikius darbo gebėjimus su pagrindinėmis MS Office programomis bei esi pasiruošęs su mumis leistis į galimybių ir atradimų kupiną kelionę, nuversti kalnus technologijų pasaulyje, bei įgyvendinti savo svajonę padaryti pasaulį tobulesnį, tuomet TELIA yra ta vieta, kurioje tu nori būti.
  • Tikimės, kad Tu esi žingeidus, komunikabilus, iniciatyvus, kūrybiškas, orientuotas į tikslą.
  • Turi apskaitos ir finansų pagrindus (privalumas).

Ko gali tikėtis iš mūsų:

  • Puikių darbo sąlygų bei galimybę dirbti tarptautiniais personalo vadybos standartais besivadovaujančioje bendrovėje;
  • Dinamiškos darbo aplinkos ir profesinių iššūkių, kurie leis „perlipti per save“ ir išmokti dar daugiau;
  • Plačių horizontalių ir vertikalių karjeros galimybių;
  • Puikių kolegų, su kuriais gera dirbti kartu.
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje
Telia

Telia

Karjera ir darbo galimybės

Domiesi technologijomis ir ieškai įdomių karjeros perspektyvų? „Telia“ rasi tai, ko nėra niekur kitur: įspūdingą pozicijų įvairovę ir galimybę išbandyti save skirtingose srityse. Nuo klientų aptarnavimo iki ateities inovacijų kūrimo visai Lietuvai ar Skandinavijos šalims – turime virš 500 unikalių darbo pozicijų, tad galimybių įvairovė laukia tavęs.

Kurk pokyčius

Prisijunk prie „Telia“ ir kurk reikšmingus pokyčius bei technologinius proveržius – turėsi galimybę prisidėti prie išskirtinių ar nacionalinės reikšmės projektų ir bendradarbiauti su tarptautinėmis ir vietinėmis profesionalų komandomis. Visoje „Telia Company“ dirba daugiau nei 20 tūkst. kolegų, o mūsų komandą vien Lietuvoje sudaro beveik 3 tūkst. specialistų!

Kultūra ir augimo galimybės

Kad ir ką dirbsi „Telia“, čia galėsi tobulėti visapusiškai ir dirbti savo ritmu, nes mes nuolat investuojame į darbuotojų augimą, emocinę sveikatą, finansinę ateitį ir darbo aplinkos gerinimą.


Plačiau - telia.lt/karjera
informacija apie Telia
1944
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.