No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „GALIO DEVELOPMENT“

PPC SPECIALISTAS (-Ė)

1000-1600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „GALIO DEVELOPMENT“

Pasiūlymo privalumai:

Siūlome puikią galimybę pritaikyti savo patirtį ir žinias sėkmingoje, augančioje ir patikimoje kompanijoje. Užtikrinsime pagarbą Jūsų asmenybei ir poreikiams, suteiksime patogias darbo sąlygas šiuolaikiškame biure bei vertybėmis paremtą darbo kultūrą. Rasite pakankamai erdvės ir savo kūrybiškumui išreikšti bei nuoširdų Jūsų pastangų įvertinimą. Žadame sąžiningą atlyginimą ir jaukias kolektyvo tradicijas. Daugiau šio pasiūlymo privalumų: profesionalų komanda, lankstus ir pagal Jūsų poreikius derinamas darbo grafikas, galimybė dirbti iš namų; mokymai, seminarai, konferencijos. Atsižvelgtume ir į Jūsų pageidavimą dėl darbo pagal individualios veiklos pažymą – jei tai Jums svarbu.
Susitikime ir aptarkime šį pasiūlymą išsamiai - siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos

Šiame darbe Jūs kursite Google AdWords (Search/GDN/Remarketing) ir Fecebook/Instagram reklamines kampanijas; jas analizuosite ir parengsite ataskaitas. Tikimės, kad iki susitikimo paskaitysite apie mūsų vykdomus projektus internete, ir galėsime pasikalbėti plačiau apie lūkesčius Jūsų darbo rezultatams.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai ir įgūdžiams

Tikimės, kad turite Google AdWords, Facebook reklaminių kampanijų kūrimo, analizės ir optimizavimo patirties, skaitmeninės rinkodaros žinių, puikiai rašote anglų k. bei siekiate numatytų tikslų. Prireiks šių savybių: gebėjimo profesionaliai bendrauti, būti atidžiu (-ia) detalėms, priimti savalaikius sprendimus ir gebėti planuoti laiką.
Susitikimas įvyktų dar greičiau, jei didžiuojatės šiais privalumais: Google AdWords, Google Analytics sertifikatai; Google AdWords konversijų, Analytics tikslų, segmentų, el. komercijos modulio diegimo/analizės patirtis; kt. PPC/remarketingo platformų išmanymas (adtarget.me, Facebook, LinkedIn, AdRoll ir kt.); UI, UX žinios.

Susipažinkime – siųskite savo CV, pasirūpinkite savo karjera jau šiandien !

Atlyginimas

1000-1600 €/mėn. į rankas
UAB „GALIO DEVELOPMENT“

UAB „GALIO DEVELOPMENT“

M.M.M. projektai tampa Galio group. Siekiantiems gyventi ir dirbti geriau.

UAB “M.M.M. Projektai Development” – tai nekilnojamojo turto plėtros bendrovė, sėkmingai vystanti vieną per-spektyviausių šio meto verslų ir jau daugiau nei dešimtmetį ir yra gerai žinoma kaip tvarių pastatų plėtotoja. Į profesionalų komandą kviečiame entuziastingą naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „GALIO DEVELOPMENT“
4467 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.