No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Gi Group Lithuania

PREKIŲ TIKRINTOJAS (-A)

850-1000 €/mėn. Į rankas
Kaunas - Gi Group Lithuania

Darbo pobūdis

Kviečiame prisijungti prie mūsų veržlios komandos dirbti garsaus prekės ženklo sandėlyje. Šiuo metu ieškome prekių kiekio tikrintojo. Jei atidumas ir kruopštumas Tavo stiprybės, prisijunk prie mūsų, pažadame, kad suteiksime visus reikiamus apmokymus Tavo sklandžiam ir greitam įsivažiavimui darbe!

DARBO POBŪDIS

Paruoštų išvežimui ir įvežamų prekių kiekio tikrinimas, krovinių dokumentų tikrinimas ir patvirtinimas, duomenų tvirtinimas sandėlio apskaitos sistemoje, dalyvavimas prekių inventorizacijoje.

DARBO GRAFIKAS

Pamaininis darbo grafikas: 6:00 - 14:30; 14:30- 23:00; 22:00-6:00.

Reikalavimai darbuotojui

Atsakingumas, atidumas ir kruopštumas - tai pagrindinės ir svarbiausios savybės. Taip pat svarbu, kad mokėtum dirbti kompiuteriu, o jei dar turi panašaus darbo patirties - būtų idealu.

Įmonė siūlo

  • Vaišinsiesi kava, kiek tik širdis geidžia;
  • Vykstant iš toliau ar vežantis kartu kolegas, gausi kuro kompensaciją;
  • Kas mėnesį galėsi pasiimti namo pasirinkto gėrimo pakuotę;
  • Prisijungsi prie tikrai smagaus, susidraugavusio kolektyvo;
  • Gausi visus reikalingus mokymus bei kokybiškas darbo priemones;
  • Galima dirbti tik sezono metu (birželis-rugsėjis) arba pasilikti nuolatiniam darbui.


Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

850-1000 €/mėn. į rankas
Gi Group Lithuania

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.