No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Įdarbinimo paslaugų centras“

PROJEKTŲ ADMINISTRATORIUS (-Ė) (DARBUOTOJŲ PAIEŠKOS UŽSIENYJE PASLAUGOS)

600-800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Įdarbinimo paslaugų centras“

Vertės pasiūlymas Jums:

Perspektyvi verslo sritis, nes poreikis darbuotojams iš užsienio nuolat didėja; įkvepianti mūsų komandos atmosfera, jaukios tradicijos, galimybė laisvai planuoti savo darbą ir laiką; subalansuotas darbo krūvis; puikios karjeros perspektyvos; sąžiningas atlygis ir rimta finansinės motyvacijos sistema. Biuras – Naujamiestyje. Apmokysime visų darbų (apie juos- - žemiau).
Jei turite rimtų karjeros ambicijų, ko gero – tai pasiūlymas Jums. Pasikalbėkime. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Darbo sąlygos ir atsakomybės:

Nuo to momento, kai mūsų klientas patvirtina kandidatą iš užsienio, teks atlikti užsieniečio įdarbinimo procedūrą: surinkti būtinus asmens dokumentus, paruošti juos institucijoms (Darbo biržai, Migracijos tarnybai), surinkti dokumentus iš darbdavio, koordinuoti dokumentų administravimą iki darbuotojo atvykimo į Lietuvą.
Atliekant užduotį pagelbės: atrankos pardavimo vadybininkas, atrankų specialistas, užsakovas - darbdavys, būsimas darbuotojas.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Lietuvių k.žodžiu ir raštu - be klaidų; puikūs rusų ir anglų k. įgūdžiai, profesionalus bendravimas. Geriausiai seksis, jei mėgstate susiplanuoti savo veiklą, tvarkingai atlikti aiškiai apibrėžtas užduotis, daug bendrauti su skirtingais žmonėmis ir jiems padėti. Reikės atidumo detalėms ir suvokimo, kad Jus žmonės priima kaip įmonės atstovą.
Panašaus darbo patirtį ir darbo teisės žinias laikysime tikrais privalumais.

Atlyginimas

600-800 €/mėn. į rankas
UAB „Įdarbinimo paslaugų centras“

UAB „Įdarbinimo paslaugų centras“

UAB “Įdarbinimo paslaugų centras” - moderni darbuotojų paieškos ir atrankos įmonė, padedanti darbdaviams įdarbinti geriausius, o darbuotojams iš užsienio - įsidarbinti perspektyviose, patikimose Lietuvos įmonėse. Naudojame inovatyviausius darbuotojų paieškos būdus, teikiame Lietuvos darbdaviams pilną paslaugos paketą, įskaitant užsienio šalių piliečių įdarbinimo Lietuvoje procedūras, vadovaujantis galiojančiais įstatymais ir teisės aktais. Daugiau apie mus:
Kviečiame profesionalą šioms pareigoms: