No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

PROJEKTŲ VADOVAS (ES PROJEKTAI)

1200-2000 €/mėn. Į rankas
Darbas namuose, Vilnius - UAB „Nacionalinių projektų rengimas“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingoje, stabiliai veikiančioje kompanijoje. Ko gero, vienas vertingiausių dalykų mūsų draugiškoje, daug metų kartu dirbančioje komandoje – itin palankus požiūris į kiekvieno darbuotojo savirealizacijos ir tobulėjimo poreikius. Suprantame vienas kitą, palaikome ir atsižvelgiame į poreikį laisvai rinktis – kada ir kur dirbti – iš namų, nuo vandenyno pakrantės ar sodybos, nors švęsti šventes susitinkame gyvai. Žinoma, suteiksime visas reikalingas darbui priemones, apmokysime visko, ką mokame patys, šiltai priimsime, sąžiningai apmokėsime Jūsų pastangas ir rezultatus. Norėtume susitikę aptarti ir motyvavimo priemonių paketą, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Pagrindinis Jūsų darbo tikslas – sėkmingai paruošti ir įgyvendinti projektai.
Tad šiame darbe rengsite projektų dokumentaciją (paraiškas, verslo planus, galimybių studijas, investicinius projektus) – priklausomai nuo Jūsų turimų kompetencijų, bendradarbiausite su susijusiomis įstaigomis, dalyvausite projektų pristatymuose ir gynimuose - atstovausite klientą institucijose. Tam padės ir bendravimas su klientais, jų poreikių, situacijų analizė. Todėl jei tikitės ir nuoširdaus bendravimo su žmonėmis – jo pakaks. Apsilankykite mūsų internetinėje svetainėje – sužinokite daugiau. Detaliau apie viską – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos patirties rengiant ES finansuojamų projektų investicijų projektus (CPVA metodika) ar ES finansuojamus projektus; puikiai dirbate kompiuteriu, gebėtumėte ruošti dokumentus anglų kalba, turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.
Sėkmingas mūsų komandos narys turi profesionalaus bendravimo ir reprezentavimo įgūdžius, geba organizuoti ir planuoti, deleguoti ir dirbti komandoje, yra kruopščiai atidus detalėms, geba analizuoti, mąsto logiškai.
O jei jau turite galimybių studijų, projektų paraiškų finansavimui gauti rengimo patirties, galbūt gebate rengti finansines projekto dalis – pokalbiui pakviestume greičiau.
Nedelskite, siųskite savo CV- susipažinkime!

Atlyginimas

1200-2000 €/mėn. į rankas
Atsižvelgsime į Jūsų kompetenciją, patirtį ir lūkesčius. Aptarsime ir priedų sistemą.

UAB „Nacionalinių projektų rengimas“

UAB „Nacionalinių projektų rengimas“ – jau daugiau nei 16 metų sėkmingai veikianti, patikima konsultacinių paslaugų įmonė, teikianti ES projektų finansavimui reikalingos dokumentacijos ir kitų projektų įgyvendinimui reikalingų dokumentų rengimo paslaugas, projektų administravimo paslaugas. Mūsų komanda - projektų rengimo, valdymo, administravimo profesionalai, sukaupę vertingos patirties įgyvendinant projektus aplinkosaugos, kultūros, švietimo, medicinos, viešosios infrastruktūros, susisiekimo komunikacijų ir kitose srityse.
Parengėme jau beveik 500 paraiškų už daugiau nei 550 mln. Eur, didžiuojamės daugiau nei 90% sėkmės rodikliu.
Sužinokite apie mus daugiau internete
www.npr.lt/
www.facebook.com/ESInvesticijos
informacija apie UAB „Nacionalinių projektų rengimas“
3183 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
7
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.

You also might be interested in: