No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Balt Core“

REKLAMOS GAMYBOS SPECIALISTAS (-Ė)

600-700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Balt Core“

Mūsų pasiūlymas:

Esame viena iš nedaugelio įmonių, pasiruošusi priimti ir išmokyti jauną žmogų, norintį pradėti savo karjerą reklamos gamybos srityje. Išmokysime visko, ką mokame patys. Siūlome Jums tapti sėkmingu komandos nariu, o vėliau drauge planuoti kitą Jūsų karjeros žingsnį. Žadame patogias darbo sąlygas – 8 val. darbo diena Perkūnkiemyje įsikūrusiose jaukiai įrengtose reklamos gamybos patalpose. Nedidelis, jaunas kolektyvas, smagios komandos tradicijos, sąžiningas atlyginimas.
Pasikalbėkime – siųskite savo CV, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pagrindinės užduotys:

Pradėsime nuo nesudėtingų reklamos gamybos operacijų, palaipsniui įsisavinant vis naujas, tokias kaip: lankstymas, pjovimas ir kt., naudojant gamybos įrenginius. Tikslas – kokybiškai, tiksliai ir laiku atlikti užsakymai.

Tikimės, kad:

esate darbštus, tvarkingas, atsakingas žmogus, vertinantis sąžiningumą ir ilgalaikes perspektyvas bei gebantis dirbti tiksliai, kruopščiai ir greitai. Jūsų reklamos gamybos profesinį išsilavinimą ar panašaus darbo patirtį vertinsime kaip privalumus.
Nedvejokite, siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar – galbūt tai pasiūlymas, kurio laukėte. Pasiteirauti skambinkite tel.Nr.

Atlyginimas

600-700 €/mėn. į rankas
UAB „Balt Core“

UAB „Balt Core“

UAB “Balt Core” - reklamos projektavimo ir gamybos įmonė, sėkmingai veikianti jau bene dešimtmetį. Teikiame savo klientams kokybiškas grafinio dizaino, spaudos (ofsetinė, skaitmeninė, plačiaformatė), reklamos projektavimo, maketavimo ir gamybos paslaugas. Gaminame iškabas, nestandartinius reklamos gaminius, suderiname išorinę reklamą su savivaldybe. Mes atvaizduojame verslo sėkmę spaudoje!
Sužinokite apie mus daugiau internetinėje svetainėje ir Facebook
Į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms: