Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su cvbankas.lt slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką ×
Job ad is not active
You cant candidate to it anymore
UAB "Hotel Neris"
More about company »

Restorano vadovas (-ė)

Kaunas - UAB "Hotel Neris"

Darbo pobūdis

  • Užtikrinti draugišką ir paslaugų klientų aptarnavimą: pusryčių, pietų ar vakarienės metu;
  • Asmeniškai bendrauti su klientais, dalyvauti restorane organizuojamuose vakaruose;
  • Būti restorano „Diverso“ veidu;
  • Užtikrinti nepriekaištingą patiekalų tiekimą, bendradarbiauti su gamybos vadovu;
  • Užtikrinti nepriekaištingą švarą restorane, bendradarbiauti su vyr. ekonome;
  • Planuoti ir kontroliuoti skyriaus išlaidas;
  • Vykdyti personalo paiešką, atrankas ir teikti pasiūlymus dėl mokymų poreikio personalo skyriui; sugebėti suburti komandą; motyvuoti personalą darbui: suteikti jiems viziją, siekti bendrų įmonės tikslų, formuoti komandinį darbą.
  • Organizuoti restorano kasdieninį darbą: personalo valdymas, užsakymų ir likučių kontrolė, bendravimas su tiekėjais, kasų kontrolė, bendradarbiavimas su pardavimų skyriumi dėl užsakymų įgyvendinimų ir t.t
  • Spręsti iškilusias problemas su klientais, sugebėti užbėgti įvykiams už akių;
  • Teikti pasiūlymus darbo sąlygų gerinimui, priimti ir įgyvendinti novatoriškus sprendimus – viskas vardan svečių, klientų;
  • Mylėti savo darbą, domėtis restoranų veikla.

Reikalavimai

  • Turėti vadovaujamo darbo patirties, ne mažiau 8 asmenų komandai bent 2 metus;
  • Turėti padavėjo ir / arba restorano administratoriaus darbo patirties ne mažiau kaip metus laiko;
  • Turėti aukštesnįjį / aukštąjį išsilavinimą maitinimo srityje;
  • Rusų / anglų kalbų puikus žinojimas tiek žodžiu, tiek raštu;
  • Gebėti organizuoti restorano veiklą: planuoti darbus, paskirstyti užduotis, apmokyti ir kontroliuoti personalą, suvaldyti kaštus, planuoti pajamas;
  • Dirbti MS Office, užsakymų programa;
  • Išmanyti „geros higienos praktikos taisykles“;
  • Mokėti naudotis baro ir biuro įranga, kasos aparatais;
  • Atsiduoti darbui, turėti didelį norą dirbti, aistrą darbui restorane (tai ne tik darbo vieta, bet ir dalis laisvalaikio, restorano vadovas – restorano veidas ir dvasia).;
  • Komunikabili, bendraujanti ir paslaugi, nekonfliktiška, turinti sveiką humoro jausmą asmenybė, mylinti savo darbą, juo gyvenanti ir nuolat besidominti restoranų veikla.

Mes jums siūlome

Geras darbo sąlygas;
Puikų kolektyvą;
Motyvacines programas;
Konkurencingą darbo užmokestį.
UAB "Hotel Neris"

UAB "Hotel Neris"

Kviečiame Jus tapti Park Inn by Radisson Kaunas komandos dalimi. Jūs prisijungsite prie sparčiai pasaulyje besiplečiančios kompanijos, turinčios galimybę Jums pasiūlyti asmeninį ir profesinį tobulėjimą bei karjeros galimybes. Mes kuriame įsimintinas akimirkas sau ir svečiams, vertiname atvirą ir nuoširdų bendravimą, ugdome talentus. Park Inn by Radisson Kaunas viešbutis priklauso Radisson Hotel Group viešbučių tinklui. Tai tarptautinį pripažinimą pelniusi viešbučių grupė, kurios viešbučiai mėgstami svečių dėl aukštų aptarnavimo standartų ir inovatoriškų koncepcijų. Viešbutyje yra įrengti 206 svečių kambariai, 140 vietų restoranas, 40 vietų baras bei modernus konferencijų ir renginių centras su 8 daugiafunkcinėmis salėmis. Jei Jus domina darbas paslaugų sferoje, mėgstate ir mokate bendrauti, esate paslaugus ir iniciatyvus, sąžiningas ir atsidavęs darbui optimistas, kviečiame tapti mūsų komandos nariu.
Informacija apie UAB "Hotel Neris"
824 €
Vid. atlyginimas bruto
91
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2016 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 407 €
25% uždirba 407-595 €
25% uždirba 595-978 €
25% uždirba nuo 978 €
Vadovas: Tiit Ottis

Similar job ads: