Restorano vadovas (-ė)

Skelbimas galioja iki: 2017.10.29

Darbo vieta

Darbo pobūdis

  • Vadovavimas aptarnaujančiam ir virtuvės personalui, jų darbo organizavimas ir kontrolė;
  • Personalo darbo kokybės užtikrinimas;
  • Personalo darbo grafikų sudarymas;
  • Sklandaus ir kokybiško svečių aptarnavimo užtikrinimas;
  • Vykdyti finansinę- ūkinę veiklą, rengti ataskaitas .

Reikalavimai

  • Vadovaujamojo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje;
  • Gamybos procesų išmanymas bei (esant poreikiui) galėjimas asmeniškai atlikti šį darbą;
  • Puikūs bendravimo su svečiais įgūdžiai;
  • Personalo darbo organizavimo sugebėjimai;
  • Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
  • Sąžiningumas, atsakingumas ir iniciatyvumas.

Mes jums siūlome

  • Darbą sėkmingai veikiančioje įmonėje;
  • Nuolatinius mokymus ir tobulėjimo bei karjeros galimybes;
  • Lankstų darbo grafiką;
  • Jaunatvišką kolektyvą.

Atlyginimas

Derybų klausimas
Priklauso nuo rezultatų
Su perspektyva didėti
Send CV

UAB "Amber Food"

SIEKIAME RODYTI ASMENINĮ DĖMESĮ KIEKVIENAM SVEČIUI patiekalų šviežumu, kokybe, puikiu skoniu ir išvaizda,
maloniu aptarnavimu!
All UAB "Amber Food" job ads

Other company job ads:

All ads of this company (27) »