No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Amber Food grupė

Restorano vadovas (-ė) Vilniaus oro uoste esančiame restorane

Vilnius - Amber Food grupė

Darbo pobūdis

  • Vadovavimas aptarnaujančiam ir virtuvės personalui, jų darbo organizavimas ir kontrolė;
  • Personalo darbo kokybės užtikrinimas;
  • Personalo darbo grafikų sudarymas;
  • Sklandaus ir kokybiško svečių aptarnavimo užtikrinimas;
  • Vykdyti finansinę- ūkinę veiklą, rengti ataskaitas.

Reikalavimai darbuotojui

  • Vadovaujamojo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje;
  • Gamybos procesų išmanymas bei (esant poreikiui) galėjimas asmeniškai atlikti šį darbą;
  • Puikūs bendravimo su svečiais įgūdžiai;
  • Personalo darbo organizavimo sugebėjimai;
  • Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
  • Sąžiningumas, atsakingumas ir iniciatyvumas.

Įmonė siūlo

  • Darbą sėkmingai veikiančioje įmonėje;
  • Nuolatinius mokymus ir tobulėjimo bei karjeros galimybes;
  • Lankstų darbo grafiką;
  • Jaunatvišką kolektyvą.
Amber Food grupė

Amber Food grupė

Amber Food grupė valdo Charlie pizza, Katpėdėlė, La Crepe, Manami, Guacamole, Skonis, Sugamour ir kitus prekės ženklų restoranus.