No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Deinava“

SALONO KONSULTANTAS (-Ė) – PARDAVĖJAS (-A) (BALDAI)

800-1700 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „Deinava“

Mūsų pasiūlymas:

Dirbsite puikiai įrengtame salone ir turėsite galimybę tiesiogiai įtakoti ekspoziciją – atsižvelgsime į Jūsų idėjas, pageidavimus, tad turėsite pilną komandos palaikymą ir visokeriopą pagalbą. Užtikrinsime aiškiai apibrėžtas atsakomybes, subalansuotą darbo krūvį ir galimybę derinti darbo grafiką. Apmokysime ne tik apie mūsų parduodamus baldus, bet ir galėsite dalyvauti mokymuose, seminaruose įvairiomis temomis bei tikimės Jūsų ilgalaikės karjeros. Garantuojame sąžiningą atlyginimą ir finansinės motyvacijos priemones. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų bei sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės:

Dirbsite gražiai įrengtame salone 5 darbo dienų savaitę kartu su kitu kolega slenkančiu grafiku be jokių viršvalandžių. Tikimės, kad po išsamių apmokymų apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus gebėsite profesionaliai konsultuoti klientus, mokėsite išklausyti kliento lūkesčius ir parduoti ne tik jo ieškomą baldą, bet visą sprendimą, kuris padės kliento namus padaryti jaukiais ir gražiais, sudarysite sutartis ir pasirūpinsite, kad klientas gautų užsakytus baldus laiku. Prižiūrėsite salono tvarką, švarą, užsakysite prekes į ekspoziciją, dirbsite kasos aparatu. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite aukštesnįjį/ aukštąjį išsilavinimą, sėkmingos patirties parduodant baldus, gebate profesionaliai aptarnauti besikreipiančius klientus; esate entuziastingas, pozityvus žmogus, gebantis ir norintis dirbti savarankiškai, be priežiūros, ir stipriai motyvuotas uždirbti vis daugiau. Rusų k. pravers bendraujant su rusakalbiais klientais, reprezentatyvi išvaizda padės greičiau užmegzti ryšį su klientu, o jei didžiuojatės, kad nerūkote- pokalbiui pakviesime greičiau.
Jei Jums svarbi ilgalaikė karjera sėkmingoje įmonėje, nedvejokite- siųskite savo CV dabar !

Atlyginimas

800-1700 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius – atlyginimas bandomojo laikotarpio metu, o antras- vidutinis mūsų pardavėjų atlyginimas su premijomis už pardavimo rezultatus
UAB „Deinava“

UAB „Deinava“

UAB “Deinava” – jau daugiau, nei dešimtmetį veikianti baldų prekybos įmonė, džiuginanti savo klientus koky-biškais baldais Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Elektrėnuose. Mes dirbame kaip šeima, kuri gali ne tik teikti in-formatyvias konsultacijas, bet ir patarti, išklausyti bei padėti išsirinkti tai, kas yra geriausia ir tinkamiausia namams.
Atstovaujame kokybiškus prekės ženklus ir ženkliai prisidedame prie grožio kiekvienuose namuose. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Deinava“
1323 €
Vid. atlyginimas bruto
26
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2019 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 706 €
25% uždirba 706-1229 €
25% uždirba 1229-1536 €
25% uždirba nuo 1536 €