No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „OPENINI“

SALONO KONSULTANTAS (-Ė)

750-1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „OPENINI“

Mūsų pasiūlymas:

Esame tarptautinė kompanija, turime efektyvią naujokų įvedimo programą – apmokome darbo subtilybių ir suteikiame išsamių žinių apie produktus, kuriais gali didžiuotis ir gamintojas, ir klientas. Openini Jūsų laukia patikimi kolegos ir vadovai; puiki darbo aplinka, patogus darbo grafikas, sąžiningas atlyginimas ir priedai už darbo rezultatus. Karjeros perspektyvas norėtume aptarti susitikimo metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime ! Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Jūsų būsimos pareigos ir atsakomybės:

Openini produkcijos pardavimas salono klientams, klientų konsultavimas. Dirbtumėte kasdien nuo 10.00 val. iki 18.00 val., o kas antrą šeštadienį- nuo 10.00 val. iki 15.00 val. mūsų salone Ševčenkos g.19, Vilniuje.
Išsamiau- susitikimo metu.

Naujame darbe pravers:

sėkminga panašaus darbo patirtis statybinių medžiagų (grindų, durų ir pan.) srityje; rusų kalbos žinios (anglų k.-privalumas); klientų aptarnavimo įgūdžiai; geras nusiteikimas ir pasiryžimas išmokti naujų dalykų; profesinės ir karjeros ambicijos. Siųskite CV, susitikime puodeliui kavos !

Atlyginimas

750-1000 €/mėn. į rankas
Aukštesnioji nurodyta atlyginimo riba- šiuo metu mūsų darbuotojų uždirbamas atlygis su premijomis už pardavimo rezultatus
UAB „OPENINI“

UAB „OPENINI“

Openini – parketo ir itališkų durų studija, sėkmingai atstovaujanti žinomiausius prekinius ženklus, tokius kaip Boen, Barausse, Coswick, ADL, Lico, Mandelli, Olivari ir kt.
Premium kategorijos produktai intelektualiems klientams kokybiškai gyvenimo aplinkai kurti. Apsilankykite mūsų puslapyje

Vykdome įmonės plėtros planus, todėl į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „OPENINI“
1165 €
Vid. atlyginimas bruto
3
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2021 m.