No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Gi Group Lithuania

SANDĖLIO DARBUOTOJAS KOSMETIKOS ĮMONĖJE

1141-1196 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - Gi Group Lithuania

Darbo pobūdis

Didžiulė, pasaulinio pripažinimo sulaukusi tarptautinė įmonė, prekiaujanti kosmetikos priemonėmis ieško komandos pastiprinimo - SANDĖLIO DARBUOTOJO-PRODUKCIJOS PILDYTOJO!
Tavęs laukia supratingi vadovai, šiltas ir draugiškas kolektyvas bei patrauklios darbo sąlygos.
Prisijunk net jei ir neturi panašaus darbo patirties, nes visko išmoksime kartu!

DARBO POBŪDIS

Priimsi bei iškrausi prekes į stendus, dirbsi krautuvu, pildysi produkciją į lentynas, ruoši dokumentus, būsi atsakingas už produkcijos sandėliavimą, sužiūrėsi likučius.

DARBO GRAFIKAS

Pirmadienis-penktadienis

Reikalavimai darbuotojui

Tikimės, kad moki dirbti kompiuteriu, esi fiziškai ištvermingas bei atsakingas.

Įmonė siūlo

  • Dirbsi draugiškame kolektyve komfortiškomis ir patogiomis darbo sąlygomis;
  • Nemokamai parvešime namo taxi po vakarinės pamainos;
  • Sąžiningai apmokame visus viršvalandžius;
  • Apmokome naujai prisijungusius darbuotojus;
  • Dirbsi patogiu darbo grafiku nuo pirmadienio iki penktadienio, todėl galėsi planuotis visus savaitgalius iš anksto.

Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

1141-1196 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Gi Group Lithuania

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.