UAB „Gaminčiau ir gaminčiau“

Šefas - pamainos vadovas Bo House Nida

2000-2500 €/mėn. Į rankas
Neringa - UAB „Gaminčiau ir gaminčiau“

Darbo pobūdis

  • Virtuvės komandos darbo organizavimas;
  • Maisto produktų užsakymai;
  • Darbuotojų grafikų sudarymas;
  • Tvarkos ir švaros darbo vietoje palaikymas;
  • Žaliavų priėmimas;
  • Darbas dideliame sezoniniame restorane nuo gegužės vidurio iki rugpjūčio/rugsėjo mėnesio pabaigos.

Reikalavimai darbuotojui

  • Patirtis vadovaujančioje pozicijoje dideliame, greito srauto restorane būtų privalumas;
  • Greita orientacija ir sugebėjimas palaikyti tempą sezoniniame darbe;
  • Savikontrolė ir komandos svaldymas esant stresinei situacijai;
  • Patirtis didelio kiekio maisto produktų užsakymuose;
  • Atsakingumas, sąžiningumas ir tvarkos, švaros palaikymas būtina.

Įmonė siūlo

  • Apgyvendiname;
  • Nuolaidos plačiame restoranų, barų tinkle visoje Nidoje;
  • Umokesčio priedas iki mėnėsio atlyginimo dydžio už sezoną;
  • Yra galimybė likti dirbti ir po sezono arba gauti darbo pasiūlymą po vasaros Vilniuje.

Atlyginimas

2000-2500 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklauso nuo turimos patirties ir gebėjimų.
UAB „Gaminčiau ir gaminčiau“

UAB „Gaminčiau ir gaminčiau“

Restoranas, kuris Neringoje veikia jau 7 metus, orientuojasi į "comfort" maisto tiekimą- prancūziška, itališka virtuvė.
Turime du restoranus Nidoje ir Preiloje. Virtuvės komanda nuo 10-15 darbuotojų.