No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Hautica“

SOCIAL MEDIA MANAGER

800-1300 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Hautica“

Darbo pobūdis

Ieškome naujo talentingo bei ambicingo žmogaus į mūsų sparčiai besiplečiancio stilingų aksesuarų prekinio ženklo BURGA marketingo komandą.

Esi žmogus, kuris puikiai sukiojasi socialinių tinklų pasaulyje ir nuolat domiesi naujovėmis? Jeigu Instagram‘as tavo geriausias draugas, Facebook‘as neatskiriama kasdienybės dalis, blogus skaitai dažniau nei dienraščius, naujausias tendencijas tikrini Pinterest‘e, o angliškai reiški mintis geriau nei lietuviškai – mums reikia tavęs!

Siūlome įdomią, dinamišką darbo vietą ir daug laisvės tavo idėjų įgyvendinimui. Tu kursi socialinių tinklų strategijas ir turinį, ieškosi efektyviausių sprendimų, bendrausi su influencer‘iais iš viso pasaulio ir mokysies tobulo Instagram‘o kadro paslapčių.

Gauni didelį pliusą jei išmanai:
  • Kaip naudotis foto/video kamera.
  • Adobe Photoshop/Lightroom.
  • Kitas turinio kurimo programas.

Patirtis dirbant su socialiniais tinklias būtina.

Įmonė siūlo

Pažadam visas salygas tobulėjimui, mokomuosius resursus, neribotą kavos bei užkandzių tiekima, bei motyvuotą draugišką ir jauną kolektyvą, kuris kartu leidžia laiką ir už ofiso durų.

Atlyginimas

800-1300 €/mėn. į rankas
UAB „Hautica“

UAB „Hautica“

Mūsų įmonė vykdo gamybą ir prekybą internetu. Gaminame ir parduodame tokius produktus, kaip telefonų dėklai, įvairūs mobiliųjų įrenginių aksesuarai, taip pat gaminame puodelius, drobes bei plakatus su spauda.

Sparčiai augame ir siekiame tapti lyderiaujančiais išskirtinių bei stilingų aksesuarų gamintojais pasaulyje. Tą norime padaryti savo prekiniu ženklu BURGA
informacija apie UAB „Hautica“
1896 €
Vid. atlyginimas bruto
(24% didesnis už LT vidurkį)
193
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2021 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1219 €
25% uždirba 1219-1481 €
25% uždirba 1481-2126 €
25% uždirba nuo 2126 €