No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „SVERHUS“

Stalius - apdailininkas

2800-3400 €/mėn. Į rankas
Užsienis: Švedija - UAB „SVERHUS“

Darbo pobūdis

Vidaus pertvarų (karkasas), GKP, OSB, durų ir apvadų montavimas, baldų surinkimas pagal brėžinius, bendri staliaus ir vidaus apdailos darbai.

Reikalavimai darbuotojui

Kruopštumas, atidumas, gebėjimas dirbti tiek savarankiškai, tiek su komanda;
Mažiausiai 3 metų patirtis;
Anglų kalba, vairuotojo pažymėjimas, darbo patirtis Skandinavijos šalyse - privalumas.

Įmonė siūlo

Socialines garantijas, laiku mokamą atlyginimą, pastovų darbą, sąlygas kelti kompetenciją ir didėjantį atlyginimą. Patogus nemokamas apgyvendinimas, darbo įrankiai/rūbai/saugos priemonės, apmokėtos kelionės į darbo vietą.

Atlyginimas

2800-3400 €/mėn. į rankas
Neterminuota darbo sutartis komandiruočių pagrindu
UAB „SVERHUS“
strongest_in_lithuania

UAB „SVERHUS“

UAB „Sverhus“ – į Skandinavijos rinką orientuota statybų kompanija. Statome gyvenamuosius ir negyvenamuosius pastatus, visuomeninės paskirties objektus, įvairios paskirties karkasinių konstrukcijų statinius, renovuojame restoranus, viešbučius ir komercinės paskirties patalpas.
Pagrindinis tikslas – darbų kokybė ir operatyvumas, stengiamės būti geriausia partnere savo klientams, kuri geba plėtoti savo veiklą geriau nei mūsų srities kolegos, bei didinti veiklos efektyvumą, o darbus atlikti kokybiškai, saugiai ir laiku.

Šiuo metu vykdome projektus Švedijoje ir Norvegijoje, augant užsakymų skaičiui ieškome naujų komados narių norinčių prisijungti prie draugiško ir į rezultatus orientuoto kolektyvo.
informacija apie UAB „SVERHUS“
1103 €
Vid. atlyginimas bruto
19
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2021 m.