Sveiko maisto restorano - kavinės Vadovas (-ė) Kaunas Darbo pobūdis Personalo atranka, mokymas, darbo grafikų sudarymas; Efektyvus darbuotojų darbo organizavimas bei kontrolė; Prekių užsakymai, sandėlio kontrolė, kainų kontrolė; Derybos su tiekėjais; Organizaciniai darbai, susiję su restorano veikla; Virtuvės tvarkos ir higienos priežiūra. Reikalavimai darbuotojui Domėjimasis sveiko maisto tendencijomis, skirtingomis dietomis (Raw, Vegan, Vegetarian, Paleo, Keto ir kt.); Supratimas apie subalansuotos mitybos principus; Be žalingų įpročių, aktyvus gyvenimo būdas; Sugebėti tinkamai reaguoti į iškilusias problemas, pritaikant tinkamiausią sprendimą; Privalomas kompiuterinis raštingumas; Privaloma puiki anglų kalba. Įmonė siūlo Dinamišką, kupiną iššūkių ir profesinio augimo darbo aplinką; Renginius ir susitikimus su įdomiais ir žymiais žmonėmis; Profesini tobulėjimą; Galimybę prisidėti prie įmonės vystymo veiklos; Konkurencingą atlyginimą. Naujas sveiko maisto klubas senamiestyje, įsikūręs prie pat Kauno pilies. Sveikatai palankus maistas ir ekologiška kava.