No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Adeo Web“

TECH / ECOMMERCE PROJEKTŲ VADOVAS (GALIMYBĖ DIRBTI NUOTOLINIU BŪDU)

2111-2975 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Kaunas - UAB „Adeo Web“

TRUMPAI

Ieškome #eCommerce / #tech Projektų Vadovo - kartu kursime ambicingą el. komercijos sprendimą, kuriuo naudosis dažnas Lietuvis. Prie projekto prisijungsi dar MVP stadijoje, tad būsi pagrindinis žmogus komandoje, kuris įneš naujų vėjų tiek Lietuvos tiek CEE el. komercijos srityje.

Ir čia greičiausiai bus tik pradžia!

APIE TAVO DARBĄ

  • Būsi 107% atsakingas už savo komandos įgyvendinamus projektus, tačiau užmesi akį bei dalinsiesi įžvalgomis apie kitų komandų projektus;
  • Ieškosi būdų užtikrinti projektų / kliento sėkmę apibrėžtuose laiko, funkcionalumų rėmuose;
  • Pagal išsakytus kliento lūkesčius ir poreikius vertinsi bei planuosi projektų apimtis, terminų rėžius, resursus;
  • Nuolatos komunikuosi su klientu ir projektą įgyvendinančia komanda bei ieškosi galimų rizikų jas spręsti ir mažinsi. Tam naudosi įvairius įrankius: Jira, el. paštą, slack'ą, telefoną ir kt.;
  • Valdysi projekto finansus, resursus ir planuosi, kad komanda turėtų viską, ko reikia sėkmingam projekto įgyvendinimui;
  • Ieškosi būdų optimizuoti komandos veiklą ir dalinsiesi savo know-how su kitomis komandomis;

APIE KLIENTĄ

Pirmasis klientas, kuriam padėsi(me) - startuolis. Tačiau jį vystanti komanda jau yra pastačiusi keletą didžiausių el. komercijos verslų Lietuvoje ir šiuo metu sparčiai juda naujos, kompleksiškos idėjos įgyvendinimo link. Gyvo pokalbio metu suteiksime gerokai daugiau detalių, kurios padės sudėti taškus ant i.

Šiuo metu naudodami Symfony karkasą ir Sylius platformą vystome MVP sprendimą bazinei verslo logikai / kompleksijai išspręsti.

APIE KOMANDĄ

Prisijungsi prie komandos, kurią sudaro 7 back-end, 3 front-end, iOS ir Android programuotojai, testuotojas, projektų vadovas, verslo kliento vadybininkas ir reikalui esant gausi laiko iš UX/UI ar DevOps komandų.

Kaip greičiausiai esi pratęs (-usi), darbuosiesi pagal Agile metodologiją, tad kasdieniai stand-upai, retro ir kitos ceremonijos su komanda bei klientu bus tavo kelias į efektyvų projekto vystymą.

Tavo komanda, kurią viduje vadiname Team “200”, yra labai orientuota į rezultatą. Visi jos nariai surėmę pečiais padeda savo klientams (Pegasas, Knygų klubas, Eoltas, Deeper Sonar) vystyti jų B2B / B2C eCommerce sistemas ir siekti kliento užsibrėžtų našumo rodyklių. Dažniausiai jie orientuoti į pardavimo pajamų augimą.

APIE TAVE

Ieškome Projektų Vadovo, kuris jau yra įgyvendinęs ir vystęs ne vieną tech / eCommerce projektą bei nori šiame kelyje augti toliau. Aišku, nesitikime, kad vos prisijungęs būsi našiausia savo versija, tad bus laiko įsivažiuoti bei pasisemti naujų žinių.

Tikimės, jog geras rezultatas tau yra itin svarbu ir nori projektų, kuriais galėtum pasidžiaugt ir pasigirti. Taip pat, klientą jau greičiausiai vertini, kaip lygiavertį savo komandos narį, kurio į(si)traukimas ir edukavimas ir vienas esminių faktorių bendro darbo sėkmei.

Be viso to, supranti, kad didelės apimties projektai reikalauja didžiulės atsakomybės, kuri kartais gali iššaukti stresines situacijas. Bet tu gi su jomis esi jau dirbęs ir ne tik šaltai jose gyveni, tačiau sugebi išsakyti savo nuomonę, reikalui esant susiderėti ir išspręsti.

Viliamės, kad esi smalsus žmogus ir nuolat mokaisi. Čia, Adeo Web, dauguma mūsų tokių. Tad niekam nereikia sukti galvos kokių knygų užsakyti, į kokią konferenciją nuvažiuoti ar kokiam Zoom’o evente dalyvauti, nes poreikis ateina iš pačių mūsų.

Esame nedidelė komanda ir neturime bereikalingos struktūros, kuri stebėtų, kaip yra išpildomi klientų lūkesčiai. Kiekvienas atsakome už savo darbus ir indėlį į klientų sėkmę. Rūpinamės, kad sektųsi ne tik jiems, bet ir kolegai, kuris sėdi šalia ar Google Hangout’uose.

Mes pratę prie nuotolinio darbo, tad tikimės ir tu ne prieš tai. Į visa tai žiūrime lanksčiai, tad kiekvienas žmogus ir komanda sprendžia patys ar jiems efektyviau dirbti erdviame ofise, ar iš kavinės, ar rinktis mišrų variantą. Visi keliai turi savo pliusų ir iššūkių, tad veiklos vietą galima keisti pagal poreikį.

ATLYGIS IR PRIEDAI

Atlygio rėžiai nešant išvardinatas atsakomybes yra tarp €2111 ir €2975 (gross). Konkretus atlygis priklausys nuo tavo patirties, kompetencijų ir požiūrio, kuriuos įvertinsime pagal tavo motyvacinį laišką, pokalbį.

Lygiagrečiai projektui, komandai ir atlygiui eina ir kiti privalumai:

  • tikimės, kad dirbi efektyviai ir projektus įgyvendinsi neišlipdamas iš 40 valandų darbo savaitės;
  • kokiomis darbos valandomis dirbsi galėsi nuspręsti kartu su savo komanda;
  • darbo vieta - tavo pasirinkimas, tačiau projektų vadovui verta būti netoli savo komandos;
  • smalsūs žmonės mėgsta mokytis, tad bus biudžetas reikiamoms knygoms, mokymams ar mentoriams;
  • kai norėsi trumpam atjungti mintis, galėsi sužaisti stalo teniso ar futbolo partiją, galima įsijungti PS4 ar VR. Vienoje ofiso pusėje rasi skersinį prisitraukimams ir keletą svorių, kitoje - laipiojimo sienelę. Pirmame ofiso aukšte stovi ir nemokamų ledų šaldytuvas.

KAIP APLIKUOTI

Norime suprasti kokia tavo patirtis, įgūdžiai ir požiūris, tad aplikuojant trumpai prisistatyk ir papasakok, kodėl mums verta pasikalbėti bei pridėk CV ar nuorodą į savo LinkedIn profilį.

Su atrinktais kandidatais susisieksime per keletą dienų ir susiderinsime dėl tominesnių pokalbių.

Keep on rocking! ✌️

Atlyginimas

2111-2975 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Adeo Web“

UAB „Adeo Web“

Kuriame ambicingus IT sprendimus, padedančius užkariauti internetinės prekybos pasaulį. Taip apimame pilną e. komercijos spektrą: nuo patogaus prekių pasirinkimo vartotojui iki sklandžiai veikiančių vidinių sistemų.
Ko gero, esi apsilankęs bent viename iš mūsų projektų – dirbame su gerai pažįstamais regiono lyderiais: Topo Centras, Lemona, Pegasas, Eoltas ir kt.
Šiuo metu esame 50+ žmonių komanda, nusprendusi nesivaikyti vienaragių ar roko žvaigždžių statuso, o tiesiog tvariai augti ir kasdien dėl to jaustis užtikrintai. Žmonės kalba, kad mus neblogai apibūdina tokios savybės kaip pasitikėjimas, laisvė priimant sprendimus ir šiek tiek paprastesnis požiūris į pasaulį.
Suprantame, jog augame tuomet, kai esame apsupti talentingų žmonių, todėl nuolat ieškome naujų kolegų, kurie papildytų mūsų komandą.
informacija apie UAB „Adeo Web“
3993 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
37
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2986 €
25% uždirba 2986-3478 €
25% uždirba 3478-5069 €
25% uždirba nuo 5069 €