No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Opera - klausos sprendimai“

Technikas (-ė) laboratorijoje

900-1700 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „Opera - klausos sprendimai“

Darbo pobūdis

Otoplastikų laboratorijai - gaminančiai įausinius klausos aparatus ir individualius ausies įdėklus iš akrilo bei silikono reikalingas technikas/ inžinierius . Tinkamas kandidatas gali būti dantų techniko ar elektroschemų išsilavinimą turintis žmogus.
Darbui būtini mokymai bus suteikti įmonėje.

Reikalavimai darbuotojui

Reikalingas asmuo turintis dantų techniko, biomechaniko išsilavinimą, tinka koleginis.
Atidus, kruopštus žmogus, turintis manualinių gebėjimų, kuriam nesvetimas 3D daikto matymas, tvarkingas, galintis dirbti ir individualiai ir komandoje. Tinka kandidatas neturintis patirties.

Įmonė siūlo

Atsakingą ir įdomų darbą draugiškame kolektyve;
Ilgalaikę darbo perspektyvą;
Tobulėjimo ir mokymosi galimybė;

Atlyginimas

900-1700 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Opera - klausos sprendimai“
strongest_in_lithuania

UAB „Opera - klausos sprendimai“

UAB Opera – klausos sprendimai - GAZELE 2020 laureatas.

Opera klausos centrai visoje Lietuvoje teikia klausos reabilitavimo paslaugas jau 10-ti metai. Šiuo metu savo paslaugas teikiame 14oje vietovių Lietuvoje ir esame vertinami savo klientų už kokybiškų audiologijos paslaugų bei produktų teikimą.

Turime išskirtines atstovavimo teises Lietuvai, suteiktas pasaulyje žinomų holdingų: Sonova AG (Unitron brand) - Šveicarija, WSA Audiology (Audioservice GmbH) - Vokietija, GN - ReSound (Danija).

Esame vieninteliai Baltijos šalyse atidarę 3D otoplastikų ir apsauginių klausos priemonių gamybos laboratoriją. Paslaugas teikiame NSS, sudarę sutartis su Valstybine ligonių kasa.

Profesionalumas, noras tobulėti, visada pagelbėti žmogui turinčiam klausos negalią, pagarba klientui ir kolegai, komandinis darbas, yra mūsų kertinės vertybės, jeigu panašiai mąstote ir Jūs, prisijunkite prie mūsų komandos. Komanda yra mūsų turtas, vertybė ir jėga, kuria rūpinamės visapusiškai.

Daugiau info tinklapyje