No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
GARANT GROUP

Tekintojas - variklio alkūninių velenų šlifuotojas (-a)

Nuo 1100 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - GARANT GROUP

Reikalavimai darbuotojui

Turite žinoti ir išmanyti:

  • specialaus ir normalaus pjovimo instrumentų paruošimą ir galandinimą;
  • pagrindinius paprasto ir sudėtingo kalibravimo principus;
  • pjovimo režimo tekinimo staklėmis nustatymo tvarką pagal staklių pasą ar kitą informacinę medžiagą;
  • paklaidų ir leistinų ribų sistemą, kvalitetus ir šiurkštumo parametrus (tikslumo ir apdorojimo šiurkštumo klases);
  • sriegiklių ir sriegpjovių, pjovimo instrumentų, pagamintų iš tvirtų plieno ir keramikos lydinių, galandinimo geometriją ir būdus;
  • pagrindines apdorojamų metalų savybes.

Įmonė siūlo

Darbo grafikas – darbo dienomis nuo 08.00 iki 17.00 val. savaitgaliai – laisvi.
Darbo vieta - Dubysos g. 27A, Klaipėda.

Atlyginimas

Nuo 1100 €/mėn. į rankas
GARANT GROUP

GARANT GROUP

UAB „Garant Service“ atlieka laivų pagrindinių ir pagalbinių variklių, laivų ir kranto pramonės objektų įrangos remonto darbus, projektuoja ir gamina nestandartinius gaminius pagal individualius užsakovo poreikius. Įmonė savarankiškai arba kartu su partneriais dalyvauja stambiuose laivų modernizavimo projektuose, kapitaliniuose laivų remontuose ir naujos įrangos integravimo projektuose.
Įmonės stiprioji sritis: įvairių remontų atlikimas mobiliųjų inžinierių specialistų brigadų pagalba užtikrinant nepertraukiamą laivo eksploataciją. Mobiliosios inžinierių specialistų brigados parenkamos pagal kliento poreikį ir remonto pobūdį kartu organizuojant ir mobilių specialių įrankių siuntimą specifinių remontų atlikimui. Mobilios inžinierių specialistų brigados gali atlikti įvairaus sudėtingumo darbus bet kuriame pasaulio uoste ar laivo perėjimo metu neribojant laivo veiklos.
UAB „Garant Service“ teikia paslaugas bei prekes laivybos ir pramoniniams sektoriams krante ir jūroje, taip pat jūrinėms platformoms.
Pranašumą ir patrauklumą įmonei teikia ilgalaikė patirtis, patyrusi sertifikuotų inžinierių komanda, galinti suprasti kliento poreikius ir teikti paslaugas visą parą bet kurioje pasaulio vietoje.
UAB „Garant Service“, būdama Garant Group įmonių grupės nare, taip pat gali pasiūlyti ir kompleksinių paslaugų teikimą kartu su kitomis Garant Group įmonėmis.