No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Transekspedicija“

Transporto vadybininkas

Nuo 1100 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Transekspedicija“

Darbo pobūdis

Mes galėtume būti nuobodūs ir imti pasakoti apie darbo pobūdį: kad reikės organizuoti dalinių krovinių vežimą, parduoti paslaugas verslo klientams, ieškoti naujų užsakovų ir nuoširdžiai bendrauti su esamais, valdyti krovinių gabenimo eigą ir kontroliuoti ją. Ir t. t., ir pan.

Reikalavimai darbuotojui

Bet mes to nedarome, nes žinome, kad Jūs turite darbo patirties tiek logistikoje, tiek organizuojant kitus darbus, tai kam apie tai kalbėti. O jei dar skelbime įrašytume, kad kandidatams reikia gerai mokėti anglų kalbą, tai tikriausiai visi smagiai kartu nusijuoktume – kaipgi transporto įmonėje be jos? Bet jei dar mokate rusų ar kitą kalbą – pagarba ir didelis pliusas. Ypač apsidžiaugsime, jei sugebate ne tik kirilica parašyti savo vardą bei pavardę, bet ir esate perpratę kaimyninių šalių Rytuose mentalitetą, mokate su jų verslininkais rasti bendrą kalbą. Kuri, kaip visi žinome, kartais yra labai emocionali.

Įmonė siūlo

Žinoma, Jūs paklausite, o ką siūlome mes? Jei pasakytume, kad plačias karjeros galimybes, skatinančius priedus, priklausančius nuo asmeninių darbo rezultatų, aktyvų darbą šiuolaikiškame, jaunatviškame kolektyve – nustebintume? Žinoma, kad ne, daug kas tai siūlo. O jei dar parašytume, kad laiku ir skaidriai mokame darbo užmokestį, suteikiame visas socialines garantijas – juk tai savaime suprantama: kaip galima kitaip?
Todėl sakome tik vieną – ateikite pas mus ir pasišnekučiuosime. Nes tik atvirai bendraudami, keisdamiesi patirtimi, kartu augdami mes gyvuojame jau 30 metų. Ir net kai visą pasaulį kausto pandemija, mes sugebame augti ir ieškome naujų darbuotojų.

O dabar – formalumai:
Informuosime tik atrinktus kandidatus.
Konfidencialumas garantuojamas.

Ir laukiame Jūsų – čia jau nuoširdumas.

Atlyginimas

Nuo 1100 €/mėn. į rankas
UAB „Transekspedicija“

UAB „Transekspedicija“

UAB „Transekspedicija“ – viena didžiausių lietuviško kapitalo ekspedicinių įmonių, įkurta 1990 m. Bendrovėje dirba virš 330 aukštos kvalifikacijos darbuotojų. UAB ,,Transekspedicija” kartu su verslo partneriais yra sukūrusi bendrą integruotą transporto tinklą, galintį patenkinti visus klientų poreikius, vežant krovinius visoje Europoje, Skandinavijos bei NVS šalyse.
informacija apie UAB „Transekspedicija“
357
Darbuotojų skaičius
30-50 mln. €
Pajamos 2022 m.