No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Gi Group Lithuania

TURI VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMĄ? SIŪLOME DARBĄ VASARAI!

Nuo 1315 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - Gi Group Lithuania

Darbo pobūdis

Turi vairuotojo pažymėjimą, norėtum išnaudoti šį privalumą, tačiau neturi jokios darbo patirties? Ne bėda! Kviečiame padirbėti Tave vasarą į vieną kiečiausių mini ir midi autobusų inžinerijos ir gamybos įmonę!
Čia gaminami autobusai gauna geriausio metų gaminio apdovanojimus Lietuvoje, o jų kokybe džiaugiasi šimtai klientų 18-oje Europos valstybių.

Norėtum išbandyti savo jėgas? Prisijunk prie veržlios ir draugiškos plovimo kontrolierių komandos!

DARBO POBŪDIS

Rūpinsiesi kolegų sumontuotų autobusiukų švara: plausi, siurbsi saloną, valysi dulkes, palaikysi švarą ir tvarką darbo vietoje, būsi atsakingas už atliktų plovimo darbų kokybę, vairuosi autobusiukus iš vienos patalpos į kitą.

DARBO GRAFIKAS

Pirmadienis-penktadienis, 8:00-17:00 ir VISI LAISVI SAVAITGALIAI.

Reikalavimai darbuotojui

Nereikalaujame jokios patirties, tačiau tikimės, kad esi atsakingas, kruopštus ir pareigingas.

Įmonė siūlo

  • Patogų darbo grafiką - galėsi planuotis visus vasaros savaitgalius iš anksto!
  • Jei darbas patiks, galėsi dirbti su mumis ir toliau su galimybe pasikelti kvalifikaciją bei atlyginimą;
  • Aprūpinsime tave reikiamais mokymais, patogiais darbo rūbais bei kitomis reikiamomis darbo priemonėmis;
  • Dirbsi modernioje, komfortiškoje darbo aplinkoje (maloni temperatūra, švarios patalpos, virtuvėlė, persirengimo kambarys su dušais);
  • Prisijungsi prie smagaus ir paslaugaus kolektyvo!

Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos:

Atlyginimas

Nuo 1315 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Gi Group Lithuania

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.