No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

TURTO VERTINTOJO PADĖJĖJA (-AS)

800-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Centro kubas-Nekilnojamasis turtas“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sparčiai augančioje tarptautinėje organizacijoje. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas šiuolaikiškame verslo centre, profesionalius ir draugiškus kolegas, subalansuotą darbo krūvį ir įdomias užduotis. Žadame gražias komandos tradicijas, nefinansinės motyvacijos priemones, sąžiningą atlygį ir pagarbą Jūsų sprendimams. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Šis darbas Jums jei

domitės ilgalaike karjera nekilnojamojo turto srityje, turite tikslą – tapti turto vertintoju (-a), tikitės puikios komandos, nuolatinio tobulėjimo, įdomių užduočių, sąžiningo atlygio, finansinės motyvacijos už pasiektus rezultatus, patogių darbo sąlygų ir profesionalių vadovų.

Ką teks veikti kasdien?

Teks pagelbėti nekilnojamojo turto vertintojams paruošti dokumentus, paskaičiavimus – daug kruopštaus, atsakingo darbo, susijusio su skaičiais. Metodikos apmokysime. Pirmasis – padėjėjo – etapas veda link turto vertintojo asistento pozicijos, o sekantis etapas - turto vertintojo karjera. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Biuras

Dviračių saugykla Dušas
Tikimės, kad turite patirties nekilnojamojo turto srityje bei panašios srities aukštąjį universitetinį išsilavinimą arba greitai baigsite studijas ir norą tapti turto vertintoju.
Mokate dirbti atsakingai bei savarankiškai ir Jums svarbu gilinti savo žinias. Jūsų užsienio kalbos žinias vertintume kaip privalumą. Dar pravers puikūs Excel ir Word įgūdžiai, raštingumas ir atidus kruopštumas.

Įgyvendinkite savo profesines ambicijas kartu su 1Partner Centro Kubas ekspertais, siųskite CV dabar. Užtikrinsime Jūsų asmens duomenų konfidencialumą. Kviesime susitikti nelaukdami skelbimo termino pabaigos.

Atlyginimas

800-1200 €/mėn. į rankas
atlyginimo dydis priklausys nuo Jūsų patirties ir kompetencijos

UAB „Centro kubas-Nekilnojamasis turtas“

„Centro Kubas – Nekilnojamasis Turtas“ veiklą pradėjusi 1993 metais, šiandien yra ilgiausiai veiklą vykdanti turto vertinimo bendrovė Lietuvoje. Mūsų teikiamų paslaugų spektras apima visas nekilnojamojo turto rūšis ir sritis, teikiame nekilnojamojo, kilnojamojo ir verslo vertinimo paslaugas, bei NT brokerių paslaugas.
2019 m. „Centro Kubas – Nekilnojamasis Turtas“ įsteigė dukterinę UAB „1Partner Lt“ ir prisijungė prie Estijos ir Latvijos tuo pačiu vardu veikiančių įmonių grupės, kurių didžiausios vertybės, tai pagarba savo profesijai, kolegai, miestui, savo šeimai ir tai vertinančiam klientui.
Sužinokite apie mus daugiau: www.centrokubas.lt/ www.1partner.lt
informacija apie UAB „Centro kubas-Nekilnojamasis turtas“
1139 €
Vid. atlyginimas bruto
21
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.

You also might be interested in: