No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

VAIRUOTOJŲ INSTRUKTORIUS (-Ė)

2800 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Kaunas, Jonava, Kazlų Rūda - UAB „Manvesta“

Apie mus

Sėkminga, sparčiai auganti įmonė, puoselėjanti itin aukštą vidinę kultūrą, nuolat ieškanti profesionalių ir iniciatyvių komandos narių. Pažadame, kad čia atrasite daugiau nei tik darbo vietą!

Šiuo metu prie komandos kviečiame prisijungti Vairuotojų instruktorių (-ę).

Šioje pozicijoje būsi atsakingas (-a) už:

  • autovežių vairuotojų konsultavimą automobilių pakrovimo bei tvirtinimo klausimais;
  • teorinių mokymų vairuotojams-ekspeditoriams vedimą;
  • rekomendacijų darbo kokybės gerinimo klausimais teikimą;
  • vairuotojų-ekspeditorių darbo kokybės užtikrinimą. Numatomos komandiruotės į Vakarų Europos šalis (kartą per 2 mėn.)

Dalies darbo funkcijų atlikimui, pageidaujama 2-4 darbo dienas per savaitę vykti į Jurbarką.

Vertiname, jei Tu:

  • Turi sėkmingos darbo patirties transporto ir/ar krovinių gabenimo srityje (patirtis krovinių gabenimo autovežiu srityje būtų didelis privalumas);
  • Turi vairuotojo pažymėjimą ir CE kategoriją;
  • Gebi laisvai bendrauti rusų bei anglų kalbomis;
  • Mėgsti dirbti komandoje, bet gebi savarankiškai rasti sprendimus;
  • Pasižymi puikiais organizaciniais bei komunikacijos įgūdžiais.

Mes tau siūlome daugiau nei darbą! Prisijungus prie mūsų komandos Tavęs laukia:

SOCIALINĖ ATSAKOMYBĖ. Kiekvienais metais, iškeliant įmonės tikslus, yra nustatomas bei skiriamas atskiras dėmesys socialiniams projektams bei bendruomenės poreikiams. UAB „Manvesta“ aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose, finansine parama ir savanoryste siekia gerinti socialiai remtinų žmonių gyvenimą, skatinti jaunimo iniciatyvas, atnaujinti bendruomenei svarbius objektus bei teikti pagalbą sunkiomis ligomis sergantiems žmonėms. Mamų unija, Rimanto Kaukėno paramos fondas, Niekieno vaikai, Jaunimo linija – ilgamečiai mūsų įmonės socialiniai partneriai, kuriems skiriame finansinę paramą bei prisidedame savanoryste. Manvesta - 2019 ir 2021 metais Nacionalinio atsakingo verslo rinkimuose buvo apdovanota „Metų bendruomeniškiausios“ Lietuvos įmonės nominacijoje, didelių įmonių kategorijoje.

AUKŠTA BENDRAVIMO KULTŪRA. Puoselėjame bendravimo kultūrą, kurios pagrindas – bendros vertybės, sklandi ir turtinga kalba. Vertiname gebėjimą išlikti lanksčiam, išlaikant pagarbų ir ramų toną bet kokioje situacijoje. Sklandi ir aiški komunikacija mūsų įmonės prioritetas. Bendravimo kultūra taip pat apima tokių ypatingų bruožų, kaip mandagumas ir taktiškumas, ugdymą.

STIPRI IR KOMPETENTINGA VADOVŲ KOMANDA. Stipri, patyrusi bei palaikanti vadovų komanda, kuri mato ir girdi kiekvieną komandos narį. Aiški komunikacija bei KPI nustatymas, pagalba sprendžiant nestandartinius klausimus bei priimant svarbius sprendimus, reguliarūs susirinkimai, adaptaciniai, palaikantieji, metiniai pokalbiai bei kasdieninis dėmesys savo komandai – prioritetiniai kiekvieno vadovo klausimai.

KASDIENIS DĖMESYS. Kasdien savo kolegas vaišiname šviežiais vaisiais, o šventinėmis dienomis įvairiais tradiciniais bei saldžiais užkandžiais. Rūpinamės, jog mus suptų nepriekaištinga švara ir tvarka. Užtikriname ramią, darbingą aplinką. Atliekame darbuotojų apklausas bei įgyvendiname įvairius pasiūlymus bei iniciatyvas, susijusias su kasdieninio darbo aplinkos gerinimu.

PRIPAŽINIMAS IR BENDRYSTĖ. Džiaugiamės svarbiais tavo gyvenimo įvykiais – švenčiame ir skiriame dovanas įvairiomis progomis. O taip pat kiekvienam darbuotojui gimtadienis yra apmokamas laisvadienis! Vertiname lojalumą ir apdovanojame darbo įmonėje sukaktuvių proga. Darome kasmetinius „metų darbuotojų“ rinkimus, kur darbuotojai apdovanojami dešimtyje nominacijų. Kviečiame dalyvauti komandiniuose renginiuose, atstovauti įmonę, kurti bendrus prisiminimus.

NUOLATINIS MOKYMASIS. Puoselėjame kultūrą, kuri skatina nuolat augti ir tobulėti. Mūsų įmonėje galėsi dalyvauti tiek vidiniuose, tiek išoriniuose mokymuose, kursuose, konferencijose. Kiekvienais metais mokomės naujų užsienio kalbų arba giliname turimų kalbų žinias.

ĮMONĖS ŠVENTĖS IR RENGINIAI. Kuriame tradicijas ir kasmet susitinkame nepamirštamuose vasaros ir žiemos vakarėliuose. Skatiname komandiškumą ir dalyvaujame komandą buriančiuose renginiuose, jungiamės į bendraminčių klubus.

NAUDŲ KREPŠELIS. Kartu su partneriais suteikiame nuolaidas sveikatos ir sporto srityse. Nuolat ieškome naujų partnerysčių, galinčių suteikti mūsų darbuotojams kaip galima daugiau naudos. Visi mūsų darbuotojai yra apdrausti nelaimingų atsitikimų draudimu.

SPORTAS. Skatiname darbuotojų fizinį aktyvumą ir raginame dalyvauti sportiniuose užsiėmimuose, finansuojame dalyvio, registracijos mokesčius, pasirūpiname sportinėmis aprangomis. Organizuojame komandinius bei individualius sportinius iššūkius, mokomės ir atrandame naujas sporto šakas.

Atlyginimas

2800 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Darbo užmokestis priklausys nuo kandidato darbo patirties ir rezultatų, bei bus plačiau aptariamas ir sutariamas derybų su pasirinktu kandidatu metu.

UAB „Manvesta“

UAB „Manvesta” – įmonė, turinti ilgametę ir nepriekaištingą patirtį logistikos srityje Vakarų Europoje.
Patikimumas ir aukščiausi standartai dirbant su klientais yra mūsų sėkmės pagrindas. Išliekame ištikimi savo filosofijai - Nothing else but performance.
Mūsų vizija - tapti klientų ir partnerių pripažinta pirmaujančia įmone transporto ir ekspedijavimo srityje.

Kuriame aplinką darbuotojams, kurioje kiekvienas jaučiasi svarbus ir vertinamas. Nuolatos investuojame į mūsų komandos profesinį tobulėjimą, sveikatingumo programas ir šiuolaikiškas darbo vietas. Dažnai vykdome įvairius projektus, kuriais siekiame skatinti įsitraukimą į kompanijos veiklą. Mūsų specialistai pasižymi aukšta kompetencija, atsakingu požiūriu, pagarbiu bendravimu ir supratingumu.



Daugiau apie mus:
www.manvesta.lt/
www.facebook.com/MANVESTA/
www.instagram.com/manvesta_group/
www.linkedin.com/company/manvesta/
See all ads of this company (12)
informacija apie UAB „Manvesta“
2186 €
Vid. atlyginimas bruto
(43% didesnis už LT vidurkį)
2674
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1689 €
25% uždirba 1689-1735 €
25% uždirba 1735-1834 €
25% uždirba nuo 1834 €

You also might be interested in: