No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
UAB „Švarus pasaulis“

Valytoja (-as) Vilniuje

322-642 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „Švarus pasaulis“

Darbo pobūdis

Reikalingos Valytojos Vilniuje (Fabijoniškės, Pašilaičiai, Antakalnis, Saulėtekis, Senamiestis, Centras). Darbas tik darbo dienomis. Galimi variantai: 5k/sav. - po 4 val. per dieną, arba 5k/sav. - 8 val. per dieną.

Reikalavimai darbuotojui

Atidumas, kruopštumas.

Atlyginimas

322-642 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Švarus pasaulis“

UAB „Švarus pasaulis“

UAB Švarus pasaulis
Profesionaliai valome biurų, bankų, verslo centrų ir kitų įstaigų patalpas. Taip pat atliekame automatinį kilimų valymą ir siūlome kilimėlių keitimo paslaugas.
Mūsų tikslas yra ne tik padėti įmonėms palaikyti švarą, bet ir prisidėti besirūpinant įvaizdžiu. Nes tvarkingos patalpos ir švarūs durų kilimėliai yra tai, kas pirmiausia pasitinka klientus ir lankytojus. Šiltas priėmimas, šypsena ir rankos paspaudimas atkeliauja jau susidarius pirmą įspūdį.
Mūsų ceche visi durų kilimėliai yra valomi modernia technika ir efektyviomis priemonėmis, tad garantuojame Jums aukščiausią švaros kokybę. Kilimėlių keitimas atliekamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir kituose Lietuvos miestuose.
Švarios grindys, sienos, langai, bendros erdvės be pelėsio – pasirūpinsime viskuo. Nesvarbu, ar Jums reikės virtuvės įrangos, ar automobilių stovėjimo aikštelės išvalymo. Mūsų komanda pasiruošusi atlikti plataus spektro specializuotus valymo darbus visoje Lietuvoje.