Atlikti pirminį maisto žaliavų paruošimą;
Pjaustyti žalius, virtus ir skirtingų pavadinimų produktus, mėsą;
Virti sriubas, skaidrias sriubas (sultinius) bei gaminti šaltas sriubas;
Virti, troškinti ir kepti karštus mėsos, žuvies, daržovių, kruopų patiekalus;
Ruošti padažus;
Ruošti desertus, kepti ir kt.
Reikalavimai darbuotojui
Patirtis dirbant su dienos pietumis, furšetais, banketais.
Įmonė siūlo
Nemokami pietūs.
Planuojama darbo pradžia Gegužės 1 diena, o darbo pabaiga Rugsėjo 30 diena.
Adresas: Slėnio g. 1, Trakai "Kempingas Slėnyje" (Važiuojant link Užutrakio dvaro).
Slenkantis darbo grafikas: iki 12 val. per dieną. Ilgoji – trumpoji savaitė.
Atlyginimas
750-1000 €/mėn. į rankas
UAB „Scenarijus“
Mūsų mažas, bet labai draugiškas kolektyvas. Visada ieškome lankščių ir profesionalių sprendimų bei nepriekaištingo bendradarbiavimo.