Pagrindinė veiklos sritis – ūkyje užaugintų daržovių, vaisių, uogų, prieskoninių žolelių perdirbimas: konservavimas, fermentavimas, džiovinimas ir kitoks apdorojimas taikant pačias įvairiausias technologijas ir metodologijas.
Produktų gaminimas pagal patvirtintas receptūrines (technologines) korteles.
Naujų produktų kūrimas ir testavimas.
Dienos pietų gaminimas ūkio darbuotojams.
Pagalba gamybos vadovui.
Reikalavimai darbuotojui
Bent 1 metų darbo virtuvėje patirtis būtų privalumas, tačiau neturinčius patirties, bet turinčius noro išmokti ir dirbti tokį darbą, – išmokome.
Atsakingumas, iniciatyvumas, darbštumas, tvarkingumas, higienos laikymasis ir švara.
B kategorijos vairuotojo pažymėjimas (privalumas).
Įmonė siūlo
Skandinavišką požiūrį į darbo organizavimą;
Galimybę prisidėti prie išskirtinio ūkio Lietuvoje kūrimo;
Su kompetencija ir darbo rezultatais susietą atlygį bei skatinimo sistemą.
Darbuotojus aprūpiname darbo uniforma, skaniai maitiname, kompensuojame kelionės į darbą išlaidas!