Darbas šaltų ar karštų patiekalų zonose.
Tvarkos ir švaros darbo vietoje palaikymas
Žaliavų priėmimas
Darbas į naują lokaciją Vilniaus senamiestyje, persikeliančiame restorane Stebuklai.
Reikalavimai darbuotojui
Patirtis bent 2 metai profesionalioje virtuvėje šaltų -patiekalų virėjams.
Patirtis bent 3-4 metai profesionalioje virtuvėje karštų patiekalų virėjams.
Atsakingumas, sąžiningumas ir tvarkos/ švaros palaikymas būtina.
Įmonė siūlo
Galimybė mokytis ir tobulėti puikioje komandoje ruošiant jau klasika tapusius Stebuklų patiekalus.
Galimybė pasireikšti savo kūrybingummu kuriant verslo pietų meniu, degustacinėse vakarienėse ir privačių renginių meniu.
Atlyginimas
900-1200 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklauso nuo turimos patirties ir gebėjimų
UAB „Puodeli, virk“
Restoranas Stebuklai veikia jau 8 metus ir yra pelnęs puikų vardą Vilniaus gastronominiame žemėlapyje. Mėgstamas ir vertinamas lojalių svečių metai iš metų, bet planuojama pritrauksiantis vis daugiau naujų lankytojų naujoje lokacijoje Vilniaus senamiestyje.