patiekalų gaminimas pagal restorano meniu ir kitų virtuvės šefo nurodymų vykdymas;
higienos standartų laikymasis;
furšetų, banketų ruošimas;
komandinis darbas.
Reikalavimai darbuotojui
sėkminga darbo patirtis restorane - būtų privalumas;
orientacija į kokybišką rezultatą;
gebėjimas planuoti laiką;
tvarkingumas, punktualumas, darbštumas;
meilė virėjo profesijai;
kūrybiniai sugebėjimai
Įmonė siūlo
Laiku mokamą nuo darbo rezultatų priklausantį atlyginimą;
visas socialines garantijas, lankstų, slenkantį darbo grafiką;
įdomų darbą ir draugišką kolektyvą;
galimybę įgyvendinti savo idėjas, dalintis patirtimi bei prisidėti prie įmonės tikslų įgyvendinimo;
galimybę tapti geriausiu Lietuvos virėju;
darbo vietą gražiame kurortiniame mieste.
Motyvacija dirbti ir noras tobulėti yra prioritetas mūsų įmonėje.
Atlyginimas
1200-1500 €/mėn. į rankas
Derybų klausimas pokalbio metu.