Virtuvės šefas (-ė) Nuo 2500 €/mėn. Į rankas Palanga, Klaipėda, Kretinga Darbo pobūdis Darbo pobūdis: karštų, šaltų patiekalų gamyba; gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas; patiekalų receptūrų periodinis atnaujinimas; idėjų įgyvendinimas; tvarkos, higienos normų laikymąsis; virtuvės personalo priežiūra, vadovavimas; virtuvės personalo darbų organizavimas; nuolatinis darbas komandoje; visų problemų, netikėtų situacijų sprendimas. Reikalavimai darbuotojui būtina – virėjo (-os) profesinis išsilavinimas; sėkminga darbo patirtis aukštos klasės restorane; darbo stažas ne mažiau kaip 5 metai; lyderio savybės; strateginis mąstymas; orientacija į kokybišką rezultatą; komandos valdymo, darbo organizavimo patirtis; gebėjimas planuoti laiką; tvarkingumas, punktualumas, darbštumas; meilė virėjo profesijai; kūrybiniai sugebėjimai. Įmonė siūlo konkurencingą, laikų mokamą atlyginimą bei nuo darbo rezultatų priklausančius priedus; kūrybos, saviraiškos laisvę. Atlyginimas Nuo 2500 €/mėn. į rankas Nujas bei modernus restoranas Palangoje