No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Job ad is not active
You cant candidate to this job ad anymore, but check out other:
CVB client

Vyr. buhalterė (-is)

2100-3300 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - MB „Pinigų klubas“

Mūsų pasiūlymas Jums

Kviečiame ilgalaikei karjerai į nedidelę, augančią profesionalų komandą. Suteiksime tikrą karjeros perspektyvą - tikimės, kad Jus sudomins vyr. buhalterio pareigos jau netrukus, siūlome patogias ir lanksčias darbo sąlygas, galimybę dalį laiko dirbti iš namų, visas reikalingas darbo priemones, profesionalų įvedimą į darbą ir galimybę nuolat kelti savo kvalifikaciją, įgyti profesinių sertifikatų bei pažymėjimų.
Žadame komandos palaikymą, sąžiningą atlyginimą, finansinės motyvacijos sistemą ir gerovės paketą pagal Jūsų pageidavimus.
Kviečiame siųsti savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Darbas su įmonės klientais:
  • Pirminių buhalterinių dokumentų apskaita (darbas komandoje su apskaitininku);
  • Darbo užmokesčio apskaita;
  • Finansinės atskaitomybės ruošimas;
  • Mokestinių deklaracijų pildymas;
  • Įmonės klientų konsultavimas apskaitos ir mokesčių klausimais.

Apskaitą vykdome Agnum ir B1 programomis.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite išsilavinimą apskaitos srityje ir ne mažiau kaip 2 metus sėkmingos vyr. buhalterio darbo patirties, bendraujate profesionaliai, dirbate savarankiškai, esate pozityvus, tinkamo rezultato siekiantis žmogus.

Jūsų patirtį buhalterinės apskaitos paslaugas teikiančioje įmonėje, taip pat gebėjimą dirbti Agnum programomis ir anglų kalbos žinias vertintume kaip privalumus.

Atlyginimas

2100-3300 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimo dydis priklauso nuo darbo rezultatų.
CVB client

MB „Pinigų klubas“

MB “Vilniaus buhalterių grupė” – tai jau dešimtmetį sėkmingai veikianti buhalterinių paslaugų įmonė, teikianti profesionalias buhalterijos paslaugas mažam ir vidutiniam verslui. Esame patikimi, aukščiausia kvalifikacija ir ilgamete patirtimi pasižymintys savo srities profesionalai, sukaupę ilgametę buhalterinės apskaitos, mokesčių konsultacijų, finansų valdymo, įmonių steigimo ir pardavimo, virtualaus biuro, juridinių paslaugų bei veiklos audito patirtį. Rūpinamės savo darbuotojų gerove ir nuolatiniu tobulėjimu. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Stipriname komandą ir kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie MB „Pinigų klubas“
2511 €
Vid. atlyginimas bruto
(65% didesnis už LT vidurkį)
1
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2022 m.