No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Gelsva“

VYR.BUHALTERIO PAVADUOTOJAS (-A)

1200-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Gelsva“

Pasiūlymas Jums

Kviečiame į draugišką, pozityvią komandą, kur džiaugsitės visokeriopa kolegų pagalba, supratimu ir palaikymu. Bendraujame atvirai, kartu sprendžiam kylančias užduotis ir mokame džiaugtis pasiekimais. Žadame patogias darbo sąlygas, visas reikalingas darbui priemones, ilgalaikį darbą stabilioje ir žinomoje įmonėje, subalansuotą darbo krūvį, galimybę gilinti profesines žinias seminaruose ir konferencijose, pagarbą Jūsų sprendimams, sąžiningą atlygį ir motyvavimo priemones.
Kviečiame aptarti šį pasiūlymą - lauksime Jūsų gyvenimo aprašymo (C.V.), o Jūsų asmens duomenų bei sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe vykdysite periodo uždarymo darbus, rengsite statistines ir kt. ataskaitas valstybinėms institucijoms, rūpinsitės, kad mokesčių apskaičiavimas ir sumokėjimas būtų vykdomi teisingai, ruošite mokestines ataskaitas, organizuosite finansinės atskaitomybės auditą ir prisidėsite prie apskaitos procesų tobulinimo įmonėje. Tikimės, kad būsite patikimas pagalbininkas vyr.buhalteriui ir, reikalui esant, jį profesionaliai pavaduosite.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštajį universitetinį išsilavinimą ekonomikos, finansų, buhalterinės apskaitos srityje ir daugiau nei 3 metus panašaus darbo patirties, išmanote įmonės apskaitą bei verslo apskaitos standartus, mokesčius reglamentuojančius teisės aktus; turite organizacinių gebėjimų; gebate valdyti ir sisteminti didelius informacijos srautus; puikiai dirbate kompiuteriu. Jūsų darbo patirtį mažmeninės prekybos/gamybinėje įmonėje ir patirtį dirbant Microsoft Dynamics Navision laikysime rimtais privalumais. Jei esate motyvuotas (-a) ilgalaikei karjerai, esate emociškai stabilus, pozityvus žmogus, siųskite CV nedelsiant, susipažinkime.

Atlyginimas

1200-1500 €/mėn. į rankas
UAB „Gelsva“

UAB „Gelsva“

Per 30 darbo metų UAB "Gelsva" įsitvirtino Lietuvos rinkoje ir už jos ribų ir šiandien sparčiai plečia savo verslą. Šiandien „Gelsva“ portfelyje - parduotuvių tinklas „Vynoteka“, šaltinio vandens „Žalia giria“ gamyba ir prekyba, įmonių, įstaigų ir ofisų aptarnavimas.
  • Parduotuvių tinklas „Vynoteka“ veikia visoje Lietuvoje ir už jos ribų. Taip pat bendradarbiaujame ir su vietiniais tiekėjais, užtikrindami pilną rinkoje esančių gėrimų pasiūlą – daugiau nei 1,500 vynų, per 300 pasaulyje pripažintų alaus rūšių, nuolat augantį kitų alkoholinių gėrimų ir aukščiausios kokybės gourmet maisto produktų pasirinkimą.
  • Šaltinio vandens „Žalia giria“ gamyba ir prekyba; 2000 m. įkurtas padalinys, gaminantis ir parduodantis „Žalia giria“. Vartotojams tiekiamas ne tik šaltinio vanduo, bet ir įvairūs pilstymo įrenginiai – nuo rankinės pompos ar keramikinio indo iki šiuolaikinių vandens pilstymo aparatų.